Perrie Edwards:

Slik slår hun tilbake mot photoshop-kritikken

Svarer nett-trollene med ny video.

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Det er svært vanlig at folk fikser litt på bildene de legger ut på sosiale medier ved å bruke filter eller justere fargen.

Men nå har også mange begynt å bruke apper som gjør kroppen slankere enn den egentlig er. Det gjelder også Hollywood-stjerner.

Problemet med dette, foruten å sende gale signaler til unge følgere, er at hvis kjendisene slurver med redigeringen, så kan man lett avsløre kroppsjukset på grunn av ujevnheter som dukker opp i bakgrunnen når bildet blir tuklet med.

Fans slår hardt tilbake på slike oppdagelser, og sistemann ut til å ha blitt anklaget for å ha benyttet seg av photoshop på Instagram, er den britiske popstjernen Perrie Edwards (23), kjent fra jentegruppa Little Mix.

Da Perrie sist uke postet et bilde av seg selv sittende på en huske i vannet på Instagram, anklaget en rekke av hennes 6,5 millioner følgere henne for å ha retusjert midjen sin smalere enn den egentlig er. De mente nemlig at rumpen hennes aldri før hadde sett så fyldig ut.

Her er noen av de negative kommentarene:

«Rumpen er ekte, men jeg er ikke så sikker på at midjen er det,» mener en.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer