Kate Beckinsale:

Slik slår hun tilbake mot kritikken

- Jeg har vært vitne til at menn gjør hva de vil hele tiden.

ETTERTRAKTET: Kate Beckinsale har datet flere unge menn, deriblant skuespilleren Matt Rife (t.v) og komiker Pete Davidson (t.h). Foto: NTB Scanpix
ETTERTRAKTET: Kate Beckinsale har datet flere unge menn, deriblant skuespilleren Matt Rife (t.v) og komiker Pete Davidson (t.h). Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Til tross for at Kate Beckinsale (46) har en suksessfull karriere som skuespiller, så har hun de siste årene skapt flere overskrifter for kjærlighetslivet sitt enn for sine prestasjoner på det store lerretet.

De siste forholdene 46-åringen har involvert seg i har nemlig vært med betraktelig yngre menn - noe som har fått mange til å rynke på nesen.

Forskjellsbehandling

Nå slår den flotte «Pearl Harbor»-stjernen tilbake mot kritikerne og kaller det for dobbelmoralsk. Spesielt hyklersk synes hun det er at menn kan date yngre kvinner, men at folk reagerer når det er motsatt.

- Jeg har vært vitne til at menn gjør hva de vil hele tiden. Enten det gjelder i forhold, kjøp av motorsykkel eller å få seg en tatovering. Ingen har tolket det som «Hvorfor får han ikke flere barn?» eller «Har han noen gang tenkt seg å bli forelder?» eller «Hvorfor har han hatt så mange kjærester?», forklarer hun til Women’s Health.

Etter at ekteskapet til regissøren Len Wiseman (47) tok slutt høsten 2016, har den britiske stjernen mer eller mindre kun blitt linket til yngre menn.

Året etter skilsmissen innledet hun først et forhold til skuespilleren Matt Rife (25), og etter at de gjorde det slutt i 2018 gikk hun videre til komikeren Pete Davidson (26). Duoen datet i fire måneder før også de gikk hver til sitt i fjor vår.

Den siste tiden er det Beckinsales romanse med den unge musikeren Goody Grace (22) som har vakt oppsikt.

Ett år eldre enn datteren

Sist måned publiserte TMZ bilder av duoen hånd i hånd i Los Angeles, og for bare noen dager siden skrev People at paret tilbringer tid sammen i karantene hjemme hos henne.

- Det kan føles litt som en politisk handling å være en kvinne over 32 år som har noen form for moro. Og da snakker jeg ikke om å ruse seg på narkotiske stoffer, drikke og feste, for det gjør jeg aldri. Men å kose seg og gå ut i stedet for å tenke: «Jeg skal sitte hjemme og vente på overgangsalderen mens jeg hekler», deler hun videre med Women’s Health.

Fra 1995 til 2003 var 46-åringen sammen med skuespilleren Michael Sheen (51). Sammen med ham har hun datteren Lily (21) - som for øvrig bare er ett år yngre enn hennes siste flamme. Lily skal derimot ikke ha noe imot morens valg av kjærester.

- Kates datter bryr seg ikke om at hun liker yngre gutter. Hun er vant til det. Kate og Lily står hverandre veldig nær og har et fantastisk mor/datter-forhold, fortalte en kilde til Us Weekly sist måned.

VISSTE DU DETTE?: Det hittil ukjente faktumet får den kjente julefilmens fans til å sperre opp øya. Vis mer

LES OGSÅ: - Slutt etter nesten to år som kjærester

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer