Slik slår hun tilbake etter bruddet

Elleve måneder etter at hun ble dumpet på bursdagen, tar TV-stjernen hevn på eks-mannen med lettkledd foto-shoot. Se bildene!

SEXY SHOOT: Myleene Klass storkoste seg på fotoshooten i Karibien for bikini-merket Littlewoods. Foto: All Over Press
SEXY SHOOT: Myleene Klass storkoste seg på fotoshooten i Karibien for bikini-merket Littlewoods. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I april i fjor tok det elleve år lange forholdet mellom den britiske artisten, modellen og TV-programlederen Myleene Klass (34) og ektemannen Graham Quinn overraskende slutt, da hun ble dumpet kort tid etter at de hadde giftet seg.

Bruddet ble ikke mindre bittert av det var på hennes egen bursdag at ektemannen dumpet Myleene - som er kjent fra blant annet popgruppen «Hear'Say», realityserien «I'm A Celebrity... Get Me Out Of Here!» og som programleder på britisk frokost-TV

- Det var som om han våknet opp en dag og ikke ville være gift lenger, sa en venn av Klass i etterkant av bruddet.

Senere snakket TV-personligheten, som har barna Ava (5) og Hero (2) med eks-mannen, ut om bruddet og innrømmet at hun hadde vært gjennom en tung tid. Men nå ser det imidlertid ut til at Klass er tilbake i form.

Nylig strålte hun under en fotoshoot i Karibien, i forkant av lanseringen av Klass sin egen bikinikolleksjon for merket Littlewoods.

Bildene får 34-åringen - som flere ganger er kåret til en av Storbritannias mest attraktive kvinner - skryt for.

«I et av bildene poserer hun i en lys rød bikini som understreker hennes imponerende kurver», skriver avisen Daily Mail.

Selv legger ikke Myleene skjul på at hun er glad for å ha lagt den tunge tiden bak seg og at hun storkoste seg under bikini-shooten.

- Jeg er veldig stolt og glad for dette. Få på dere litt spray-tan, jenter, sier hun på sin egen Twitter-side.

LES OGSÅ: Ble dumpet på sin egen bursdag

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer