Slik slår han tilbake mot homseryktene

Hugh Jackman fikk ikke nok av konen sin på filmpremiere.

Publisert
Sist oppdatert
Se Hugh Jackman og kona 12.30 ut i Seoghør.no Weekend TV øverst i saken.  

SEOGHØR.NO: Det har lenge gått rykter i Hollywood om at actionstjernen Hugh Jackman (44) lever et hemmelig dobbeltliv. Amerikansk presse har i flere år spekulert i om den australske kjekkasen er homofil. Mange har satt spørsmålstegn ved hvorfor Jackman er sammen med 13 år eldre Deborra-Lee Furness (57). 

Det har vært svært få skandaler rundt 44-åringen som virker som han lever et rolig familieliv med Deborrah og deres to barn Oscar (13) og Ava (8).  

På premieren av Jackmans nye film «Les Misérables» hadde han med seg konen og foran alle fotografene klemte og kysset han henne. 

Det er den noe uvanlige aldersforskjellen aom har fått ryktene til å svirre om at Jackman er homofil, og bruker kona for å skjule sin egentlige legning.

Furness skal være rasende over antydningene.

- Vi prøver å ikke bry oss om det. Det er bare tragisk at folk ikke har noe bedre å gjøre enn å spekulere om hans seksualitet, sa hun nylig til Daily Mail.

Jackman bare ler av spekulasjonene, og forteller at kona Furness ofte blir konfrontert med homoryktene.

- Hun sier at de mest frustrerende gangene hun hører det er når hun er på do, for alt hun hører der hun sitter er kvinner som sier «er han homo eller ikke? Jeg vet ikke, han er gift. Åh, hvem bryr seg. Jeg er sikker på at han er homo». Da pleier Deborra å rope ut fra båsen sin «han er ikke homo. Jeg kan bevise at han ikke er det», forteller Jackman lattermildt i et ferskt intervju, til Celebitchy.com.

Se Hugh Jackman og kona 12.30 ut i Seoghør.no Weekend TV øverst i sakenVi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer