Kylie Jenner og Travis Scott:

Slik slår de tilbake mot foreldre-kritikken

På denne måten skal stjerneparet tilbringe så mye tid som mulig med datteren Stormi.

HOLDER STAND: Travis Scott og Kylie Jenner har fått mye kritikk etter at de fikk datteren Stormi Webster. Nå er det blitt kjent at den lille stjernefamilien skal være sammen når Travis legger ut på turné med sitt nye album. Foto: NTB scanpix
HOLDER STAND: Travis Scott og Kylie Jenner har fått mye kritikk etter at de fikk datteren Stormi Webster. Nå er det blitt kjent at den lille stjernefamilien skal være sammen når Travis legger ut på turné med sitt nye album. Foto: NTB scanpix Vis mer

Etter at Kylie Jenner (21) og Travis Scott (26) fikk datteren Stormi Webster (6 md.) sammen i vinter, har paret ikke kun fått positiv oppmerksomhet.

Fansen har kritisert det ferske foreldreparet for å tilsynelatende tilbringe lite tid sammen med datteren, og heller kose seg med venner på blant annet Coachella-festivalen.

Tidligere i sommer valgte Kylie dessuten å slette alle bilder av sin lille hjerteknuser fra Instagram, angivelig som følge av kritikkstormen den lille familien har vært utsatt for.

VEKKET OPPSIKT: Stormi var kun en knapp måned gammel første gang Travis Scott og Kylie Jenner viste seg offentlig uten henne, da de slappet av med venner i Miami i starten av mars. Foto: Splash News/ NTB scanpix
VEKKET OPPSIKT: Stormi var kun en knapp måned gammel første gang Travis Scott og Kylie Jenner viste seg offentlig uten henne, da de slappet av med venner i Miami i starten av mars. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

- Klare for turné

Da Kylie fylte 21 år forrige uke, overrasket hun imidlertid fansen da hun valgte å nok en gang dele et par bilder av datteren med sine over 113 millioner Instagram-følgere.

Dette kan tyde på at den unge ettbarnsmoren har lagt kritikken bak seg, og ikke lenger bryr seg nevneverdig om hva fans og følgere mener.

Torsdag tok Kylie - og Travis - dessuten et nytt grep som indikerer at paret slår tilbake mot foreldrekritikken de er blitt utsatt for.

Da røpet nemlig Kylie på Instagram at både hun og Stormi blir med på lasset når Travis legger ut på turné med albumet «Astroworld». Dermed kan duoen sørge for at de begge får mest mulig tid sammen med sin førstefødte i tiden som kommer.

- Jeg og Storm er klare for turné, skriver Kylie til et promobilde for turnéen, fulgt av en lenke til nettsiden hans, samt et hjertesymbol og en sirkustelt-emoji.

Saken fortsetter nedenfor.

Sex-avsløring på «Astroworld»

Etter alt å dømme har Kylie Jenner og Travis Scott luftet muligheten for at hun og datteren kunne bli med på turné en stund allerede.

Ifølge People offentliggjorde nemlig rap-stjernen turneen sin samme dag som Kylie meddelte fansen at hun og lille Stormi legger ut på veien sammen med ham.

KJENT RAPPER: «Astroworld» er det tredje albumet til Travis Scott. Her opptrer han på «Jimmy Kimmel Live» i Los Angeles i 2017. Foto: NTB scanpix
KJENT RAPPER: «Astroworld» er det tredje albumet til Travis Scott. Her opptrer han på «Jimmy Kimmel Live» i Los Angeles i 2017. Foto: NTB scanpix

Vis mer

Det var i starten av august at Travis slapp «Astroworld», og albumet fikk mye oppmerksomhet på sosiale medier. Kylie bidro for øvrig også til «hypen», ved å legge ut et bilde av seg selv på Instagram iført en t-skjorte med albumtittelen på.

I bildeteksten skrøt hun dessuten uhemmet av kjærestens plate, og kalte blant annet albumet «mitt livs villeste ritt».

Saken fortsetter nedenfor.

At Kylie er svært stolt av kjærestens nyeste album, er kanskje ikke spesielt rart. Ifølge People nevnes nemlig reality-stjernen flere ganger i sporene på plata, deriblant i låta «Sicko Mode».

Der skryter Travis av Kylies noe kontroversielle plass på Forbes' liste over Amerikas kvinnelige, superrike gründere.

Også på låta «Skeletons» er Kylie et tema. Der kommer Travis inn på starten av forholdet deres, som begynte ved at de møttes på Coachella-festivalen i fjor.

I teksten røper 26-åringen blant annet at de hadde «bra sex», men at han ikke skrøt av det eller spredte det på nettet - ut av respekt for Kylie. Tilsynelatende har pipa fått en litt annen lyd nå, snart halvannet år etter deres første, hete møter.

Strøm av kritikk

Akkurat når den lille familien legger ut på turné sammen, er foreløpig ikke kjent, ettersom listen over de kommende konsertene ikke er blitt offentliggjort ennå.

Når den tid kommer, kan det uansett bli spennende å se i hvilken grad Kylie velger til å dele innblikk fra familielivet «på veien» med fansen.

Som nevnt har både hun og Travis måttet tåle en god del kritikk det siste halvåret, blant annet etter at de festet sammen på Coachella - da Stormi var under tre måneder gammel.

Også i løpet av sommeren har kritikken fortsatt, som da foreldreparet reiste sammen til Paris for å overvære moteuken der.

TRAVLE MØDRE: Kylie Jenner og Kim Kardashian på Louis Vuitton-visningen i Paris i slutten av juni. Foto: NTB scanpix
TRAVLE MØDRE: Kylie Jenner og Kim Kardashian på Louis Vuitton-visningen i Paris i slutten av juni. Foto: NTB scanpix Vis mer

Den gang ble Kylie blant annet anklaget for å vie tiden til å vise seg frem, i stedet for å tilbringe tid med datteren. Ifølge E!News var imidlertid vesle Stormi med foreldrene på turen til Frankrike.

Tidligere i år ble det dessuten hevdet at Kylie følte hun hadde tatt seg vann over hodet i morsrollen, og at hun savnet sitt bekymringsløse liv med sine jevnaldrende venninner.

- Hun elsker å være nybakt mor, men samtidig er hun overveldet og føler at hun trenger en pause, sa en kilde til RadarOnline den gang.

LES OGSÅ: - Brad er rasende på Angelina