Miranda Lambert og Brendan McLoughlin:

Slik slår de tilbake mot bruddryktene

Skyver alle bruddrykter til side med romantiske bilder.

HÅND I HÅND: Countryartisten Miranda Lambert og ektemannen Brendan McLoughlin ble observert hånd i hånd på gata i New York denne uken. Foto: NTB Scanpix
HÅND I HÅND: Countryartisten Miranda Lambert og ektemannen Brendan McLoughlin ble observert hånd i hånd på gata i New York denne uken. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I juni stormet det rundt den amerikanske countryartisten Miranda Lambert (35) og ektemannen Brendan McLoughlin (27). Da begynte det å svirre en rekke rykter om at ekteskapet deres var i krise, og mange spekulerte på om det gikk mot slutten på forholdet mellom 35-åringen og hennes 8 år yngre ektemann.

Ryktene kom bare et par måneder etter at Lambert og McLoughlin i februar avslørte at de hadde giftet seg i all hemmelighet. Det foregikk i en svært privat og intim seremoni i landlige omgivelser.

Nå slår imidlertid det ferske ekteparet tilbake mot bruddryktene. Det så i hvert fall ut til at duoen var svært forelsket når de ble fotografert av paparazziene mens de gikk tur i New Yorks gater tidligere denne uken.

NYGIFT: Etter bryllupet i februar har paret vært gjenstand for mye rykter - blant annet om at forholdet gikk mot slutten. Foto: NTB Scanpix
NYGIFT: Etter bryllupet i februar har paret vært gjenstand for mye rykter - blant annet om at forholdet gikk mot slutten. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Holdt hender

Countryartisten og kjæresten så ut til å nyte hverandres selskap mens de vandret rundt i verdensmetropolen - begge sporty antrukket i treningsklær. På bildene holder de hender og smiler til hverandre - og etter bildene å dømme ser det overhodet ikke ut til at ekteskapet deres holder på å gå til grunne.

McLoughlin jobber som politikonstabel i den amerikanske storbyen, og på bildene kan man tydelig se New York-politiets logo på t-skjorten til 27-åringen.

Paret så svært avslappet ut mens de gikk gjennom gatene i bydelen Soho sammen. De virket heller ikke beskjedne overfor fotografene som tok bilder av dem - og Lambert ser blant annet inn i kameraet og smiler.

HOLDER HENDER: Miranda Lambert og hennes 8 år yngre politi-ektemann så svært forelsket ut i New York nylig. Foto: NTB Scanpix
HOLDER HENDER: Miranda Lambert og hennes 8 år yngre politi-ektemann så svært forelsket ut i New York nylig. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Lambert snakket nylig om ekteskapet med politimannen i et intervju med ET Online.

- Jeg er glad for å være gift og har det veldig bra. Du går gjennom livets reise, opp og ned, man vet ikke hva man kan vente seg, og man har oppturer og nedturer. Men jeg elsker kjærlighet, og jeg leter alltid etter det, sa hun, og fortsatte:

- Og nå har jeg funnet en person som elsker kjærlighet like mye som meg, og det fungerer.

ROMANTISK DUO: Det ferske ekteparet så svært forelsket ut og var sporty kledd i treningsklær. Foto: NTB Scanpix
ROMANTISK DUO: Det ferske ekteparet så svært forelsket ut og var sporty kledd i treningsklær. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Giftet seg i skjul

Det var mange som fikk seg en skikkelig overraskelse da det i februar i år ble kjent at country-stjernen og kjæresten hadde giftet seg i all hemmelighet.

Det var på Twitter at Lambert først delte at hun hadde falt pladask for den kjekke politimannen.

I februar delte countrystjernen to bilder fra det som var et landlig og intimt bryllup. Bruden gikk for en hvit kjole med blonder på ermene, mens brudgommen hadde på seg en burgunderrød dress uten slips.

I hendene hadde Miranda en flott brudebukett, som hun trolig kastet mot venninnene etter seremonien.

Lamberts ektemann jobber som nevnt som politimann i New York, og har ifølge People tidligere også hatt enkelte modelloppdrag. Fra et tidligere forhold har han et tre måneder gammelt barn, som betyr at Lambert også er stemor.

Miranda Lambert ble på sin side skilt fra countrykollegaen Blake Shelton (43) i 2015, som samme år ble sammen med den verdensberømte artisten Gwen Stefani (49).

EKTEPAR: Miranda Lambert og Brendan McLoughlin under Billboard-utdelingen for countrymusikk i år. Foto: NTB Scanpix
EKTEPAR: Miranda Lambert og Brendan McLoughlin under Billboard-utdelingen for countrymusikk i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Skandaløs fortid

Alt har imidlertid ikke vært like rosenrødt for den forelskede paret. Like etter at Lambert avslørte at hun hadde giftet seg med politimannen, etter bare å ha kjent ham i tre måneder, begynte flere medier nemlig å grave i fortiden hans.

Da kom det blant annet frem at 27-åringen hadde blitt far tre dager etter at han møtte Lambert for første gang i november. McLoughlin hadde delt et bilde av den nyfødte sønnen på Instagram 5. november, men innlegget er siden blitt slettet.

Få dager etter babyavsløringen kom enda flere detaljer rundt Lamberts nye ektemann til overflaten.

Ifølge Us Weekly skal McLoughlin ha planlagt å gifte seg med en kvinne ved navn Jackie Bruno, men i stedet endte han altså opp med å sette barn på en annen kvinne, Kaihla Rettinger.

Det skal imidlertid ikke være McLoughlins noe skandaløse fortid som var årsaken til at ryktene om et eventuelt brudd begynte å svirre tidligere i år. Da spekulasjonene stod på det verste, skrev Radar Online at de to var for ulike og at de ikke hadde vært flinke nok til å tilbringe tid sammen.

Det skal ha vært en kime til konflikt ifølge nettstedets kilder - og Radar Online skrev også at en annen av årsakene til det angivelige trøbbelet i forholdet, var at de giftet seg for fort.

- De lever totalt ulike liv, nesten 1000 kilometer fra hverandre. Hun er i Nashville, og han er i New York, fortalte en kilde til nettstedet i mai.

LES OGSÅ: - Jeg har bare prøvd å overleve

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer