Kim Kardashian og Kanye West:

Slik slår de tilbake mot bruddryktene

- Jeg vil fortsette å skape ting som kan uttrykke hvor vakker du er på innsiden og utsiden, skrev Kanye West til Kim Kardashian.

BRUDDRYKTER: Kanye West og Kim Kardashian har ifølge utenlandske medier den siste tiden hatt det svært tøft. I helgen slo Kanye tilbake mot bruddryktene med en helt spesiell overraskelse til kona. Foto: NTB Scanpix
BRUDDRYKTER: Kanye West og Kim Kardashian har ifølge utenlandske medier den siste tiden hatt det svært tøft. I helgen slo Kanye tilbake mot bruddryktene med en helt spesiell overraskelse til kona. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den siste tiden har vært svært turbulent for det verdenskjente Hollywood-paret Kim Kardashian (38) og Kanye West (41) - i hvert fall om man skal tro de utenlandske mediene.

Særlig etter Kanyes mye omtalte møte med den amerikanske presidenten Donald Trump (72) tidligere denne måneden, har spekulasjonene haglet.

Forrige uke meldte blant andre Radar Online at møtet skal ha skapt store diskusjoner også innad i familien.

Ifølge kilder til nettstedet skal Kanye blant annet ha flyttet hjem til sin hjemby Chicago, etter å ha sett seg lei av Kardashian-familiens mange urimelige krav. Flere hevdet også at ekteskapet hang i en syltynn tråd.

Overrasket kona

Dermed var det mange som klødde seg i hodet av Kanyes spesielle gest til Kim denne helgen.

Som de aller fleste kanskje fikk med seg, fylte den verdenskjente realitystjernen Kim Kardashian 38 år på søndag. Familie, venner, bekjente og fans tok til sosiale medier der gratulasjoner og lovord om den kjente realityprofilen strømmet over.

Tross all kjærligheten 38-åringen fikk, var det imidlertid en helt annen bursdagsgave som tok oppmerksomheten til bursdagsbarnet.

Lørdag morgen våknet realitystjernen opp til et helt spesielt syn. Ektemannen Kanye hadde leid inn en privat pianist, som i det relativt tomme rommet i deres enorme villa, fylte rommet med vakker musikk.

I tillegg hadde Kanye også sendt et helt spesielt blomsterbud på døra denne morgenen. Rundt det enorme pianoet var det dekorert med store, rosa, eksotiske blomster, som også hang ned fra taket.

Rørt

Den ekstravagante overraskelsen delte 38-åringen med fansen i sosiale medier.

- Se hva jeg våknet til i morges, dere! sa Kim til videoen hun delte på Instagram-stories lørdag, ifølge E! News.

- Kanye er den mest kreative jeg kjenner når det kommer til å sende meg blomster til bursdagen. Elsker deg masse, babe, skrev Kim videre.

Selv delte også Kanye et videoklipp fra overraskelsen han ga til sin kone. I bakgrunnen ser man også deres datter North West (5) danse til den vakre musikken i bakgrunnen.

- Kim Kardashian, du er vakker. Jeg vil fortsette å skape ting som kan uttrykke hvor vakker du er på innsiden og utsiden, og hvor mye jeg elsker deg og vår familie, skrev han.

Turbulent tid

Den siste tiden har som nevnt ikke vært enkel for verken Kanye eller Kim.

Da Kanye møtte opp til lunsj i Det hvite hus for å diskutere politikk tidligere denne måneden, kom det også frem helt andre ting en politiske spørsmål i samtale med den amerikanske presidenten.

«IDIOT»: Artist Kanye West får høre det etter dette møtet mellom ham og president Donald Trump i Det ovale kontor - for flere grunner. Video: CNN / Ingrid Cogorno Vis mer

Under møtet ble det blant annet kjent at Kanye har sluttet å ta medisiner for sin bipolare lidelse, som han hevdet han har blitt diagnostisert med på feilaktige grunnlag.

Ifølge People skal Kanyes venner og familie ha bedt rapperen om å gå tilbake til medisinene sine. De mener, ifølge nettstedet, at Kanye ikke er frisk om dagen, og at det han gjør og sier ikke gir mening lenger.

- Ingen av hans nærmeste kan si til Kanye at det han sier er galskap, fordi hans eneste svar er at presidenten ikke synes det, skal en kilde ha fortalt til People.

Ifølge kilden har både venner av Kanye og Kims familie begynt å gi opp, fordi ingenting skal ha hjulpet.

- Han trenger hjelp

En kilde til nettstedet hevder at situasjonen skal ha vært svært stressende for Kim Kardashian.

- Hun vet at han ikke er frisk om dagen, men det er umulig å nå gjennom til ham, skal kilden ha uttalt.

Saken fortsetter under:

Se dette innlegget på Instagram

Party of 5

Et innlegg delt av Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Ifølge kilden skal også resten av Kardashian-klanen også være svært bekymret for situasjonen.

- Kims familie mener han trenger hjelp, men det mener ikke Kanye, så det kommer det ikke til å skje, uttalte kilden.

LES OGSÅ: - Laget en siste hilsen til min samboer og ufødte sønn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer