Slik slår de tilbake mot bruddryktene

Avril Lavigne og Brody Jenner sender hverandre romantiske meldinger på Twitter.

<strong>FORTSATT SAMMEN:</strong> Brody Jenner og Avril Lavigne avkrefter at de har slått opp, og erklærer sin kjærlighet for hverandre på Twitter.  Foto: All Over Press
FORTSATT SAMMEN: Brody Jenner og Avril Lavigne avkrefter at de har slått opp, og erklærer sin kjærlighet for hverandre på Twitter. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Tirsdag hevdet ukebladet Us Weekly at rockestjernen Avril Lavigne (27) og TV-kjæresten Brody Jenner (28) hadde gjort det slutt etter to år sammen.

- Han har ikke jobbet, selv om han vil. De var begge ulykkelige fordi han ønsker å ha sin karriere, og hun vil at de skal fortsette forholdet, forteller en kilde.


Nå slår paret tilbake mot ryktene på nettstedet Twitter.

- Jeg blir lei meg av å lese alle de FALSKE historiene. Avril har alltid vært der for meg og er den personen som står meg nærmest. Jeg elsker henne, skrev Brody.


Like etter svarte Lavigne.

- Jeg elsker deg Brody.

Lavigne skal være svært forelsket i Brody, og drømmer nå om bryllup og barn.

- For meg er kjærligheten viktigere enn alt annet. I fremtiden vil jeg gjerne ha barn, men akkurat nå fokuserer jeg på karrieren, albumet og turnéen min, sier hun til nettstedet contactmusic.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kjendispar slått til blods  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer