Slik slår Beyonce tilbake mot bruddryktene

Beyonce bryter «tausheten» etter spekulasjonene.

FELLES TURNÉ: Jay Z og Beyonce har i flere uker turnert sammen både i og utenfor USA. Men flere medier hevder stemningen til tider har vært svært dårlig mellom ektefellene. Foto: Brian Prahl / Splash News/ All Over Press
FELLES TURNÉ: Jay Z og Beyonce har i flere uker turnert sammen både i og utenfor USA. Men flere medier hevder stemningen til tider har vært svært dårlig mellom ektefellene. Foto: Brian Prahl / Splash News/ All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: Artistene Beyoncé Knowles (32) og Jay Z (44) har i flere uker vært omgitt av rykter om at ekteskapet deres er i ferd med å ryke.

De to superstjernene - som de siste ukene har reist rundt på felles turné - har hittil vært tause om spekulasjonene.

Nå slår Beyoncé tilbake via sin Instagram-side.

Torsdag la hun ut et bilde av en lykkelig Jay Z som bærer deres datter Blue Ivy på vei mot deres privatfly og gir inntrykk av at alt er bra hos den lille familien.

«Tusen takk San Fran (San Fransisco, red.anm). Byen deres er vakker. Det var den beste byen å fullføre den beste turnéen i mitt liv på . Takk til alle fans som møtte opp og støttet oss. Gud velsigne dere», skriver hun.

Men innlegget ser ikke ut til å stoppe spekulasjonene om et snarlig brudd.

Ryktene begynte for alvor å svirre etter at Jay Z (44) ble skjelt ut av søsteren til Beyoncé (32) foran åpent kamera i mai.

Senere samme måned skrev avisen Daily Mail at Beyoncé skal ha vært utro med en av sine livvakter, mens Jay Z skal ha hatt en affære med artisten Mya.

Paret skal også ha begynt å gå i parterapi, ifølge nettsiden Contactmusic.

Stemningen skal ifølge New York Post til tider ha vært så dårlig på turnéen at Beyoncé og Jay Z sov på hvert sitt hotell.

- De bor ikke bare på forskjellige rom. De bor på hvert sitt hotell, og ankommer konsertene hver for seg.

- Det er ikke et spørsmål om de vil gå fra hverandre, men når, sier en kilde til avisen.

LES OGSÅ: - De bor på hvert sitt hotell