Ellie Goulding:

Slik skjulte hun graviditeten

Popstjernen avslører hvordan hun klarte å skjule babymagen gjennom åtte måneder.

HOLDT GRAVIDITETEN HEMMELIG: Den britiske popstjernen Ellie Goulding holdt graviditeten hemmelig i åtte måneder før hun i forrige uke slapp babynyheten. Her avbildet på joggetur - med babymagen synlig - tidligere denne uken. Foto: Backgrid / NTB
HOLDT GRAVIDITETEN HEMMELIG: Den britiske popstjernen Ellie Goulding holdt graviditeten hemmelig i åtte måneder før hun i forrige uke slapp babynyheten. Her avbildet på joggetur - med babymagen synlig - tidligere denne uken. Foto: Backgrid / NTB Vis mer
Publisert

I forrige uke sprakk nyheten om at popartist Ellie Goulding (34) og ektemannen, kunsthandler Caspar Jopling (29), venter sitt første barn sammen.

Det ble avslørt da 34-åringen stilte opp til et intervju med britiske Vogue, der hun viste frem den voksende babymagen - 30 uker på vei.

- Å bli gravid gjør at jeg føler meg mer menneskelig. Jeg ønsker å finne et bedre ord enn kvinnelig, men jeg har kurver nå som jeg ikke hadde før. Det liker jeg, og det liker mannen min også, sa hun til magasinet.

Graviditeten holdt sangeren skjult fra offentligheten i åtte måneder.

Skjulte gravidmagen

Nå forteller Goulding hvordan hun klarte å holde på den store hemmeligheten i den lange perioden.

Det gjør hun i et intervju på det britiske TV-programmet «Sunday Brunch» med Tim Lovejoy (52).

- Jeg stjal jakken til mannen min de første seks månedene, men det var mest når jeg var ute i butikker. Jeg gikk egentlig ikke noen andre steder, røper 34-åringen i intervjuet.

SKJULTE GRAVIDITETEN: Popartist Ellie Goulding avslører at hun blant annet brukte ektemannens jakke for å skjule den voksende babymagen. Foto: Vianney Le Caer / Invision / AP / NTB
SKJULTE GRAVIDITETEN: Popartist Ellie Goulding avslører at hun blant annet brukte ektemannens jakke for å skjule den voksende babymagen. Foto: Vianney Le Caer / Invision / AP / NTB Vis mer

Videre forteller stjernen at det visstnok ikke var så vanskelig å skjule den voksende magen som man kanskje skulle tro.

- Når jeg var ute og gikk, så gjemte jeg den egentlig bare vekk. Det var ikke så vanskelig, og på grunn av «lockdown» har jeg heller ikke truffet noen heller, fortsetter hun.

Ikke planlagt graviditet

I det ovennevnte Vogue-intervjuet røpet «Lights»-artisten hvordan hun fant ut at hun var gravid. Paret, som for øvrig giftet seg i august i 2019, hadde nemlig ingen planer om å bli gravide såpass fort etter bryllupet.

- Det skjedde rundt den tiden da jeg og Caspar reiste bort i anledning vår ett års bryllupsdag, og det var i utgangspunktet da vi fikk vite det. Det var sprøtt fordi det var jubileet vårt. Det var ikke planen. Tanken på å bli gravid virket ikke som en realitet, innrømmet hun.

Goulding forklarte videre at hun først ikke trodde helt på at hun var gravid, men ettersom flere endringer skjedde i løpet av første trimester ble hun nødt til å tilpasse seg.

SJOKK: Influencer Lainey Marie avslører på sin YouTube-kanal at hun er gravid - og mye lengre på vei enn hun trodde. Video: Laineymariebeauty / Youtube Vis mer

Hva hun ønsket å spise var blant det som endret seg, og Goulding, som påpekte at hun til vanlig har et veldig sunt kosthold, ønsket seg plutselig bare mat fra fastfoodkjeden McDonald’s.

Dette gjorde henne «livredd», innrømmet hun lattermildt overfor Vogue.

Giftet seg på storslått vis

Som nevnt ga Goulding og Jopling hverandre sitt ja i august 2019. Det skjedde i en storslått vielse i en av Nord-Europas største gotiske katedraler, York Minster, i den engelske byen Yorkshire.

Artisten gikk opp det lange kirkegulvet i en fotsid, elegant brudekjole fra motehuset Chloé.

Kjolen hadde lange ermer og høy krage, og var spesialtilpasset den kjente middelalderkatedralen hvor bryllupet fant sted. Parets initialer var også brodert inn på brudens lange slør, og Goulding hadde selv vært svært involvert i designet av brudekjolen.

MANN OG KONE: Ellie Goulding og Caspar Jopling ga hverandre sine ja foran en rekke celebriteter i august 2019. Foto: NTB
MANN OG KONE: Ellie Goulding og Caspar Jopling ga hverandre sine ja foran en rekke celebriteter i august 2019. Foto: NTB Vis mer

Blant gjestene i det storslåtte bryllupet var prinsesse Eugenie (30) og ektemannen Jack Brooksbank (34), som for øvrig var en av brudgommens forlovere.

GRAVID: Superstjerna Katy Perry venter barn med skuespillerkjæresten Orlando Bloom, og er slett ikke redd for å vise fram sin høygravide mage. Video: Rød Løper Vis mer

Også prinsesse Beatrice (32) og Edoardo Mapelli Mozzi (38), samt prinsessenes mor, Sarah (61) - som passende nok er hertuginne av York - var på plass under feiringen.

LES OGSÅ: - Jeg måtte være en falsk person

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer