Kim Kardashian:

Slik skjønte Kim at noe var galt i Paris

Reality-stjernen gjenopplever de første minuttene av Paris-ranet i nytt klipp.

SNAKKER FOR FØRSTE GANG: For snart et halvt år siden ble reality-stjerna Kim Kardashian (36) offer for et brutalt innbrudd og ran mens hun befant seg i Paris i forbindelse med moteuka. I et nytt promo-klipp for stjernas egne program, forteller hun om den skremmende opplevelsen. Video: E! Online Se hele klippet her. http://www.eonline.com/shows/kardashians/news/835707/kim-kardashian-gives-terrifying-moment-by-moment-recap-of-paris-attack-reveals-she-was-thrown-on-bed-thought-this-is-it Vis mer
Publisert

For snart et halvt år siden ble reality-stjernen Kim Kardashian (36) offer for et brutalt innbrudd og ran mens hun befant seg i Paris i forbindelse med moteuken.

De bevæpnede ranerne fikk med seg verdier for flere millioner, og i månedene etter den rystende opplevelsen forsvant Kardashian fullstendig fra sosiale medier.

Den siste tiden har hun vendt tilbake til offentligheten, og 36-åringen har ikke gått av veien for å promotere den nye sesongen av «Keeping Up with the Kardashians» - der hun snakker ut om ranet - på Instagram-profilen sin.

Helt siden starten av januar har tv-kanalen E! varmet opp publikum til episoden om ranet, ved hjelp av korte klipp av Kardashians gjenfortelling av den dramatiske kvelden.

Ble vekket mens hun lå og døste

Selv om Paris-ranet er blitt teppedekket i en rekke medier, har det nå kommet fram flere detaljer om hva som skjedde den gangen i starten av oktober 2016.

I et nytt promoklipp fra episoden, som sendes i USA i helga, forteller Kim Kardashian om øyeblikket da hun skjønte at noe var galt:

- Jeg lå på senga mi, i morgenkåpe, og tenkte at jeg burde stå opp og vaske ansiktet mitt selv om jeg var veldig trøtt. Ti minutter senere, mens jeg lå og døste, hørte jeg plutselig noen som løp opp trappen, sier hun ifølge UsWeekly.

SAMMEN I PARIS: Kim Kardashian trodde det var søsteren Kourtney (midten) som kom hjem fra byen. Egentlig var det ranerne som tok seg inn i leiligheten. Her med mora, Kris Jenner, på motevisning få dager før ranet. Foto: AFP/NTB scanpix
SAMMEN I PARIS: Kim Kardashian trodde det var søsteren Kourtney (midten) som kom hjem fra byen. Egentlig var det ranerne som tok seg inn i leiligheten. Her med mora, Kris Jenner, på motevisning få dager før ranet. Foto: AFP/NTB scanpix Vis mer

Kim legger til at hun først trodde det var storesøsteren Kourtney (37) og assistenten hennes, Stephanie Sheppard, som bråkte da de kom hjem fra byen.

- Jeg trodde det var du og Stephanie som var fulle, sier hun til søstrene Kourtney og Khloé, som sitter sammen med henne i sofaen i klippet.

- De var rett utenfor rommet mitt

Tv-stjernen legger til at hun ropte «hallo» til dem flere ganger, men at hun ikke fikk noe svar.

Da begynte det å knyte seg i brystet på tobarnsmoren, som har barna Saint (1) og North (3) med ektemannen Kanye West (39).

Soveromsdøren hennes stod litt åpen, og gjennom sprekken fikk hun øye på to menn som holdt en tredje mann nede - nattportieren som ble truet til å slippe ranerne inn i superstjernas leilighet.

- De var rett utenfor soverommet mitt, halvannen meter unna. Så jeg gled ned fra sengen og plukket opp telefonen min, men jeg visste ikke hvordan jeg ringte 911 i et annet land.

FRYKTET FOR LIVET: Kim Kardashian og Kanye West med barna Saint og North i New York en drøy måned før Paris-ranet. Foto: Splash News / NTB scanpix
FRYKTET FOR LIVET: Kim Kardashian og Kanye West med barna Saint og North i New York en drøy måned før Paris-ranet. Foto: Splash News / NTB scanpix Vis mer

Ettersom hun ikke visste hvordan hun skulle få tak i politiet, ringte hun heller til livvakten Pascal Duvier - som angivelig fikk sparken av Kardashian og West etter ranet.

- Så kom den ene fyren inn og røsket telefonen fra meg, før han kastet meg ned på senga. Da tenkte jeg: 'Dette er slutten', legger Kim til.

Nattportieren skal også ha fungert som tolk under ranet, ettersom ranerne ikke kunne engelsk og Kardashian ikke snakker fransk.

Robbet for Cartier-smykker og Rolex-klokke

Den amerikanske superstjernen har foreløpig ikke gitt noen intervjuer om Paris-ranet til andre medier enn kanalen E!, som altså sender familiens reality-serie.

Dermed har de små promoklippene fra den kommende episoden fått massiv medieomtale. En lang rekke medier, alt fra Time Magazine og Harper's Bazaar til NME og The Telegraph, har skrevet om den.

Imidlertid spørs det om ikke Kims politirapport har stukket visse kjepper i hjulene for den etterlengtede tv-episoden.

Ifølge People har den franske avisa Le Journale du Dimanche lekket rapporten 36-åringen leverte til fransk politi grytidlig om morgenen den 3. oktober.

Der kommer Kim angivelig om en rekke detaljer om ranet, inkludert hva som ble stjålet fra rommet hennes:

To diamantarbånd fra Cartier, et halskjede i gull og diamanter fra Jacob, diamantøredobber fra Lorraine Schwartz, en Rolex-klokke i gull, samt flere andre ting.

- Jeg tror de ranet meg for fem millioner dollar, forteller Kardashian i rapporten, ifølge People.

I januar ble det for øvrig kjent at en rekke personer var blitt arrestert, mistenkt for å ha gjennomført det høyprofilerte ranet.

LES OGSÅ: - Ble dumpet fordi guttene fryktet jeg skulle bli for tjukk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer