Slik skjønte hun at hun var gravid

- Jeg fikk overveldende skyldfølelse, sier Jessica Simpson.

VILLE IKKE DRIKKE: Sangeren skulle ta en drink sammen med kjæresten Eric Johnson da hun fikk dårlig samvittighet og det viste seg at hun var gravid.  Foto: All Over Press
VILLE IKKE DRIKKE: Sangeren skulle ta en drink sammen med kjæresten Eric Johnson da hun fikk dårlig samvittighet og det viste seg at hun var gravid. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Jessica Simpson (31) er høygravid og venter sitt første barn med forloveden Eric Johnson (32). Nylig avslørte paret at de får en jente og den vordende moren vakte oppsikt da hun kastet klærne i en ny utgave av amerikanske ELLE.

I det samme intervjuet forteller sangeren hvordan hun først skjønte at hun var gravid.

- Vi skulle ut å drikke hele dagen og kose oss sammen. Men jeg fikk en overveldende skyldfølelse, sier hun til ELLE.

31-åringen skjønte ikke hvorfor hun plutselig følte seg skyldig for å drikke, men tok en graviditetstest for sikkerhetsskyld. Hun ble overlykkelig da hun fant ut at hun ventet barn, men har savnet én ting under svangerskapet.

- Jeg måtte gi opp whisky og det var vanskelig for meg! Men nå når jeg tenker på det høres det ikke godt ut. Jeg får lyst på andre ting, som vann.

Kjæresten Johnson er tidligere NFL-spiller og selv om Simpson er svært feminin tror hun den lille jenta kan ta etter sin far.

- Eric er så atletisk, vi kommer til å få en en atletisk jente, og jeg kommer ikke engang til å få tatt henne med på shopping, fordi hun kommer til å ville ha sports BH-er og Nike, spøker Simpson.
   
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Blir far for første gang  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer