Slik skal Tyson gjøre nordmenn enda mer lykkelig

Se verdenspremieren på Mike Tysons «norske» reklamefilm.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Tidligere i år ble det kjent at bokselegenden Mike Tyson (47) skulle spille i en reklamefilm for det norske bettingselskapet 7Red.com.

Tyson, som har vært verdensmester i boksing ved to anledninger, har de siste årene blant annet vært å se i filmer som «The Hangover» og sin egen dokumentar «Tyson».

Nå er han snart norgesaktuell med «Mike Tyson: Undisputed Truth», et foredrag om sin egen oppvekst og karriere.

Men før han kommer til Norge 16. september neste år, så er han å se på norske TV-skjermer. Nå kan du se verdenspremieren på reklamen øverst i saken her.

De to nordmennene bak spillselskapet 7red.com, Peter Alex Johansen og Morten Klein har engasjert den amerikanske boksekjempen Mike Tyson til å spille inn reklamefilmer for det norske markedet.

- Vi er et Casino med en tøff profil, så det var ikke veldig vanskelig å finne ut hvem vi ønsket å få med oss på laget. Lett var det ikke, men vi fikk med oss Mike Tyson til slutt. Innspillingen var en morsom og utfordrende oppgave som vi hadde det veldig moro med. Tenk deg hvordan det er å instruere en så hardtslående verdensmester. Det skjer med stor respekt og glede, sier Peter Alex Johansen, CEO 7red.com.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer