Slik skal Tyson gjøre nordmenn enda mer lykkelig

Se verdenspremieren på Mike Tysons «norske» reklamefilm.

SEOGHØR.NO: Tidligere i år ble det kjent at bokselegenden Mike Tyson (47) skulle spille i en reklamefilm for det norske bettingselskapet 7Red.com.

Tyson, som har vært verdensmester i boksing ved to anledninger, har de siste årene blant annet vært å se i filmer som «The Hangover» og sin egen dokumentar «Tyson».

Nå er han snart norgesaktuell med «Mike Tyson: Undisputed Truth», et foredrag om sin egen oppvekst og karriere.

VELKJENT: De fleste husker nok denne episoden fra 1997, da Mike Tyson bet av en bit av Evander Holyfields øre. Foto: AP
VELKJENT: De fleste husker nok denne episoden fra 1997, da Mike Tyson bet av en bit av Evander Holyfields øre. Foto: AP Vis mer

Men før han kommer til Norge 16. september neste år, så er han å se på norske TV-skjermer. Nå kan du se verdenspremieren på reklamen øverst i saken her.

De to nordmennene bak spillselskapet 7red.com, Peter Alex Johansen og Morten Klein har engasjert den amerikanske boksekjempen Mike Tyson til å spille inn reklamefilmer for det norske markedet.

- Vi er et Casino med en tøff profil, så det var ikke veldig vanskelig å finne ut hvem vi ønsket å få med oss på laget. Lett var det ikke, men vi fikk med oss Mike Tyson til slutt. Innspillingen var en morsom og utfordrende oppgave som vi hadde det veldig moro med. Tenk deg hvordan det er å instruere en så hardtslående verdensmester. Det skjer med stor respekt og glede, sier Peter Alex Johansen, CEO 7red.com.

- Ifølge FN er nordmenn noen av de lykkeligste menneskene i verden. Ville du likt å være enda lykkeligere?, spør Tyson i videoen.

BOKSELEGENDE: Mike Tyson har tidligere vært verdensmester i boksing.  Foto: 7Red.com
BOKSELEGENDE: Mike Tyson har tidligere vært verdensmester i boksing. Foto: 7Red.com Vis mer

LES OGSÅ:   Kapret Mike Tyson til norsk reklamefilm