Slik skal hun miste babykiloene

Men den nybakte mammaen får ikke lov å begynne riktig ennå...

BØR SLAPPE AV LITT: - Jeg vet at hun har lyst til å starte med treningen umiddelbart, men jeg sa til henne at hun bare bør slappe av den første tiden, sier Coleens treningsinstruktør, Elise Lindsay. På bildet er Coleen Rooney mens hun var gravid. Foto: All Over Press
BØR SLAPPE AV LITT: - Jeg vet at hun har lyst til å starte med treningen umiddelbart, men jeg sa til henne at hun bare bør slappe av den første tiden, sier Coleens treningsinstruktør, Elise Lindsay. På bildet er Coleen Rooney mens hun var gravid. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Forrige mandag ble fotballstjernen Wayne Rooney (24) og TV-stjernen Coleen (23) foreldre for første gang til en liten gutt. Gutten, som ble født på Liverpool Women's Hospital, har fått navnet Kai Wayne Rooney.

Nå skal Coleen gjør alt hun kan for å få sin gamle kropp tilbake, skriver Daily Mail. Og ifølge skjønnhetens treningsinstruktør, Elise Lindsay, skal hun bruke treningsverktøyet "Flexi-Bar" - som sender vibrasjoner ut i musklene - for å klare nettopp det.

Men Lindsay, som også hjalp Coleen med treningen gjennom graviditeten, nekter å se at den nybakte mammaen plutselig går ned mange størrelser. Derfor har hun også sagt til henne at hun må slappe av og at hun må nyte tiden sammen med sin sønn til julestria er over.

- Jeg vet at hun har lyst til å starte med treningen umiddelbart, men jeg sa til henne at hun bare bør slappe av den første tiden. Hun trenger litt ro, men så fort januar starter, da skal vi sette inn støtet, sier Lindsay, som mener det beste er å bruke den nevnte Flexi-Baren.

- Alt vil bli gjort trygt og godt fra starten av for å være sikre på at hun er sterk. Derfor vil jeg bruke en Flexi-Bar. Nybakte mødre kan faktisk bruke slike så kort tid som tre dager etter at de har født - så lenge de har brukt den under graviditeten, forteller hun.

Men Coleen skal også bedrive andre treningsformer, ifølge instruktøren.

- Jeg har utformet et treningsprogram hun kan gå igjennom litt innimellom mens babyen sover. Det er et program som tar minimalt med tid, og som kan gjøre stor forskjell, sier Elise Lindsay til avisen.

Tidligere har det blitt hevdet at Wayne og Coleen skal ha takket nei til å selge bildene av babyen for 9 millioner kroner.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: Nekter å selge babyen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer