BRÅKEBØTTE: Pete Doherty elsker dop høyere enn Kate. Nå må han klare seg uten supermodellens støtte. Foto: All Over Press
BRÅKEBØTTE: Pete Doherty elsker dop høyere enn Kate. Nå må han klare seg uten supermodellens støtte. Foto: All Over PressVis mer

Slik skal hun glemme Pete

Kate Moss er klar for å kvitte seg med sin verste uvane.

SEHER.NO: Tidligere har hun kjempet hardt for å vinne kampen mot kokainavhengigheten. Nå skal supermodellen Kate Moss (33) forsøke å kvitte seg med sin aller verste uvane - ekskjæresten Pete Doherty (28).

Den skandaleomsuste Babyshambles-sangeren
har hatt alt annet en god innflytelse på modellkjæresten og har fått beskjed om å holde seg unna dop om han ikke vil havne i fengsel.

Nå innser Kate at han elsker dop høyere enn han elsker henne, og rømmer til Karibien for å glemme Pete - en gang for alle.

- Hun planlegger en tur til en liten øy hun reiser til når hun vil bort fra alt sammen. Hun vet at den eneste måten å kurere Pete-avhengigheten på er å forsikre seg om at hun ikke kan se ham, sier en kilde til The Mirror.

Men å glemme Pete er ikke det eneste Kate ønsker å oppnå med turen. Planen er å kunne returnere fra det tropiske paradiset og gjenerobre tronen som catwalk-dronning.

- Kate har tilbragt det siste året med å se ut som en utvasket groupie. Hun er latterlig tynn, selv til henne å være, sier en bekymret venn til The Mirror.

- Hun har skjønt at for å holde seg på topp, må hun jobbe for det. Hun har bestilt en ernæringsfysiolog til å ta en titt på kroppen hennes.

LES OGSÅ: - Norske modeller er for tjukke

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.