HETT KYSS: Hilary Duff og Jessica Szohr, som spiller romvenninnene Olivia Burke og Vanessa Abrams, kliner til i en ny episode av "Gossip Girl".
HETT KYSS: Hilary Duff og Jessica Szohr, som spiller romvenninnene Olivia Burke og Vanessa Abrams, kliner til i en ny episode av "Gossip Girl".Vis mer

Slik skal hun få voksenroller

Den tidligere tenåringsstjernen overrasker sine unge fans.

SEHER.NO: Skuespilleren Hilary Duff (22) har fått mange fans blant unge jenter etter roller i tenåringsserien "Lizzie McGuire" og "A Cinderella Story".

Men nå satser Hilary på en voksen karriere - med hjelp av rollen som den unge filmstjernen Olivia Burke i den populære TV-serien "Gossip Girl".

Og når Hilary satser på å markere seg som en voksen skuespiller, tar hun skikkelig i. I tillegg til flere hete scener med Penn Badgley (23) - som spiller studenten Dan Humphrey i TV-serien - kliner Hilary også til med en av sine kvinnelige motspillere.

En sniktitt fra neste ukes episode på amerikanske TV-skjermer, viser Hilarys rollefigur i tett kontakt med Jessica Szohr (24) - som spiller hennes romvenninne Vanessa Abrams.

- Jeg har vært en stor fan av "Gossip Girl" helt siden begynnelsen. Venninnen min og jeg pleide å ta opp programmene. Det er en drøm for meg, sier Hilary i et intervju med TV-kanalen CW.

Foreløpig er det ikke kjent om jentekysset er en engangs-hendelse eller starten på et nytt dramatisk kjærlighetsforhold i den populære TV-serien.

Det er ennå ikke kjent når den aktuelle episoden vil bli vist på norske TV-skjermer.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no , ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: Lady GaGa til "Gossip Girl"