PLANEN KLAR: Heidi Klum skal ta det med ro for å komme tilbake i form etter fødselen. Foto: Stella Pictures
PLANEN KLAR: Heidi Klum skal ta det med ro for å komme tilbake i form etter fødselen. Foto: Stella PicturesVis mer

Slik skal hun få kroppen tilbake

Heidi Klum har planen klar.

SEHER.NO: Tidligere denne uken fødte supermodell Heidi Klum (36) datteren Lou Sulola Samuel, som er hennes fjerde barn med ektemannen Seal.

Den tyske "Victoria's Secret"-modellen er kjent for å komme svært raskt tilbake i form etter en fødsel, noe hun blant annet gjorde i 2005, da hun stilte opp på catwalken under to måneder etter å ha blitt mor til sønnen Henry.

Nå har Heidi planen klar for hvordan hun skal få modellkroppen tilbake etter fødselen, og den er ikke helt som sine tidligere erfaringer.

36-åringen skal nemlig ta det helt med ro. Årets store "Victoria's Secret"-show finner sted i New York i november, men om supermodellen stiller opp har hun selv ingen svar på.

- Jeg vet ikke om jeg skal prøve å bli klar til showet. Jeg skal bare ta det helt som det kommer, så ser vi hva som skjer, sier hun til People.

Om Heidi ikke stiller på catwalken denne gang, er hun i samme båt som sine kolleger Karolina Kurkova og Adriana Lima, som er med barn. For fire år siden la skjønnheten inn to daglige treninger for å komme seg tilbake i form, men det kommer ikke på tale denne gang.

- "Victoria's Secret" vet at showet er veldig kort tid etter at jeg blir mamma, og de legger ikke noe press på meg, og jeg legger heller ikke noe press på meg selv. Det er ikke mye tid til å komme seg i form på, sa Klum før fødselen.

- Det viktigste nå er at den lille jenta vår skal være glad og frisk. Det er hovedfokuset nå, så får vi se hva som skjer etter det.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Nå er Heidi Klum firebarnsmamma

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.