Melodi Grand Prix 2020:

Slik skal hun erobre Europa

MGP-vinneren avslører dagen derpå hvordan hun skal ta seieren hjem.

BRANDSTORP: MGP-vinner Ulrikke Brandstorp våknet til en tilværelse som norsk representant i Eurovision Song Contest. Nå skal det jobbes på, sier jenta som gleder seg til finalen i Rotterdam i mai. Video: Bjørn Langsem Vis mer
Publisert

- Tenk å våkne på en søndagen å være vinneren av MGP, sier Ulrikke Brandstorp (24) til Se og Hør.

Konfettien hadde så vidt lagt seg rundt føttene til den nybakte MGP-vinneren da hun møtte Se og Hør søndag morgen. Lørdag vant hun finalen i Melodi Grand Prix med låten «Attention».

- Jeg tror jeg trenger et par dager til å fatte dette. Jeg har drømt om dette så lenge. Det er helt absurd. Jeg har vondt i alle smilemuskler, sier hun.

Hun var på forhånd av finalen pekt ut som storfavoritt, noe som presset henne ekstra mye til å prestere sitt ytterste.

- Jeg har alltid lyst til å yte mitt beste, men jeg elsker jo jobben min. Da er det ikke noe problem å jobbe hardt, men jeg legger jo selvfølgelig mye press på meg selv. Jeg vil alltid utvikle meg og bli bedre, og alle forventer vel litt av seg selv, sier Brandstorp.

Til topps i Europa

Kort tid etter at hun ble kåret til vinneren av Melodi Grand Prix, suste Brandstorp til toppen av Eurovision-fansens egen app, i følge fansiden Eurovison Norway.

Der stemmer brukerne fram den europeiske kandidaten de tror kan vinne.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer