STRENGER REGLER: Jennifer skal ha bestemt seg for å kutte ut blant annet hvetemel og sukker for å holde sin slanke linje. Foto: All Over Press
STRENGER REGLER: Jennifer skal ha bestemt seg for å kutte ut blant annet hvetemel og sukker for å holde sin slanke linje. Foto: All Over PressVis mer

Slik skal hun bli enda tynnere

Jennifer Aniston fikk et råd hun strengt tatt ikke trenger fra en venninne...

SEHER.NO: Flere av Hollywood-stjernene er kjent for å følge svært strenge dietter for å holde seg slanke. Nylig gikk filmlegenden Sophia Loren (75) ut og hevdet at både Penelope Cruz, Nicole Kidman og Kate Hudson er i ferd med å sulte seg til døde.

Med sin slanke og veltrente figur, skulle man tro at "Friends"-stjernen Jennifer Aniston (40) kunne slappe av litt med slankekurene.

Men skuespillerinnen er etter ryktene redd for å legge på seg så mye som et gram, og nå skal hun ha funnet seg en ny diett.

- En venninne fortalte nylig til Jen at hun hadde tatt av masse bare ved å følge én enkel regel: Hun holdt seg vekk fra alle former for hvit mat, forteller en kilde til National Enquirer, ifølge Kig Ind.

Og 40-åringen - som blant annet har kuttet ut hvetemelsprodukter og sukker - skal allerede ha merket resultater.

- To uker etter at Jen hoppet på "ingen hvit mat"-vognen, følte hun seg slankere og mindre oppblåst. Nå får ingen matvarer som inneholder hvetemel eller sukker entre huset hennes!

Ifølge National Enquirer en Jennifers største utfordring hennes svakhet for mexikansk mat, men også der har stjernen klart å forbedre seg. Nå hopper hun nemlig bare over dressingen og erstatter hvetemelstortillaen med en av fullkorn...

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Dette er absolutt falske rykter