SAVNER EKSEN: Scott Disick har hatt problemer med å slutte å drikke, noe som førte til slutten på forholdet til Kourtney Kardashian. Nå har Disick lagt en plan for å vinne tilbake eks-kjæresten.  Foto: NTB Scanpix
SAVNER EKSEN: Scott Disick har hatt problemer med å slutte å drikke, noe som førte til slutten på forholdet til Kourtney Kardashian. Nå har Disick lagt en plan for å vinne tilbake eks-kjæresten. Foto: NTB ScanpixVis mer

Slik skal han vinne Kourtney tilbake

Scott Disick dropper partylivet etter opphold på avvenningsklinikk.

SEOGHØR.NO: I juli ble det slutt mellom Kourtney Kardashian (36) og Scott Disick (32). Sisnevnte har i flere år hatt problemer med alkohol og da det i tillegg dukket opp intime bilder av han og eks-kjæresten, kastet Kourtney ham på dør.

I de siste episodene av familiens realityprogram «Keeping up with the Kardashians», bryter trebarnsmoren sammen mens hun forteller søstrene hvor vanskelig det var å dumpe samboeren.

- Jeg har jobbet så hardt for å holde familien sammen, sier en gråtende Kourtney. 

Også Disick brøt sammen da han ble konfrontert av eksen. 

- Det har vært vanskelig å gå fra å ha alle dere til å ikke ha noen. Du glemmer hvordan det er når man er på fylla. Jeg tok den verste avgjørelsen noensinne, sa Scott i realityserien ifølge Daily Mail. 

TRE BARN: Scott og Kourtney har tre barn sammen.  Foto: Wylde / Splash News/ All Over Press
TRE BARN: Scott og Kourtney har tre barn sammen. Foto: Wylde / Splash News/ All Over Press Vis mer

Flytter nærmere eksen

Nå har Scott vært på avvenningsklinikk og besøker barna Mason (5), Penelope (3) og Reign (9 mnd) jevnlig. Flere kilder hevder han er klar til å få orden på livet sitt igjen og har nå en plan for hvordan han skal vinne Kourtney tilbake.

PÅ FLYTTEFOT: Scott Disick er ferdig med rehab og leter nå etter en familievennlig bolig.  Foto: Splash News
PÅ FLYTTEFOT: Scott Disick er ferdig med rehab og leter nå etter en familievennlig bolig. Foto: Splash News Vis mer

Ifølge TMZ er han i ferd med å selge party-huset sitt i Beverly Hills. Disick har tjent mye penger på å være vert på fester i blant annet Las Vegas, noe Kourtney aldri likte. Nå vil han istedet satse på å investere i boligmarkedet.

- Scott Disick gjør nå alt for å bevise at han er Kourtney Kardashian verdig, skriver nettsiden som også rapporterer at Scott ser seg om etter et nytt hjem i nærheten av eksen og barna. 

- Scott ser etter et hus i nabolaget til Kris Jenner og Kim Kardashian, bare et steinkast unna Kourtney og barna. 

KASTET KLÆRNE: Den flotte realitystjernen poserte naken for en stjernefotograf.  Foto: Xposure
KASTET KLÆRNE: Den flotte realitystjernen poserte naken for en stjernefotograf. Foto: Xposure Vis mer

Mer sexy enn noensinne

Trebarnsmoren har sagt at hun prøver å se fremover etter det tunge bruddet. Hun fikk blant annet masse oppmerksomhet etter at hun poserte naken for fotografen Brian Bowen Smith. Da rapperen P.Diddy feiret bursdagen sin på lørdag stilte Kourtney i en tettsittende, sexy catsuit. 

- Kourtney er dedikert til å komme i form. Hun løper og trener yoga og omfavner det å være et sexsymbol igjen, sier en kilde til Us Magazine. 

SEXY: Lørdag var Kourtney Kardashian mer sexy enn noen gang da hun troppet opp i en gjennomsiktig catsuit for å feire P. Diddys bursdag.  Foto: Rex Features
SEXY: Lørdag var Kourtney Kardashian mer sexy enn noen gang da hun troppet opp i en gjennomsiktig catsuit for å feire P. Diddys bursdag. Foto: Rex Features Vis mer

LES OGSÅ: Kourtney Kardashian feiret Halloween med barna

 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.