Slik skal han miste fem kilo

- Det er mest for å kunne gå opp trappene uten å måtte puste så veldig...

GIKK NED TO KILO: - To kilo var hva jeg la på meg i jula, så tre kilo til får være greit. Man må ikke bli for tynn heller. Tynn har jeg vært i 30 år av mitt liv, så det gidder jeg ikke, sier Frithjof Wilborn til Seher.no. Foto: Per Ervland/Aller Internett
GIKK NED TO KILO: - To kilo var hva jeg la på meg i jula, så tre kilo til får være greit. Man må ikke bli for tynn heller. Tynn har jeg vært i 30 år av mitt liv, så det gidder jeg ikke, sier Frithjof Wilborn til Seher.no. Foto: Per Ervland/Aller Internett Vis mer
Se intervjuet med Frithjof Wilborn - på tredemølla - nederst i saken!

SEHER.NO: - Det gleder å ikke rykke til, man må holde et jevnt tempo. Kan man få strekk av et så lav fart, Tina?

Seher.no møter Frithjof Wilborn (48) på treningssentert Elixia på Sjølyst i Oslo. Sammen med sin samboer, Tina Thompson (24), har den kjente, norske programlederen satt inn støtet hva gjelder trening. Akkurat nå er han i full gang med én av ukas tre økter.

Wilborn bestemte seg plutselig for å starte et nytt liv etter nyttår, og foreløpig har han holdt hva han lovet seg selv.

I form til TV?
- "Vil du bli millionær" var jo en stillesittende affære. Dette er vel heller en oppbygging til mer stillesitting, kanskje? Neida, jeg skal få opp dampen litt - for å komme i bedre form. Man er jo i en alder der det er lite som skal til for at man kommer i god form, sier han til Seher.no 

Ifølge 48-åringen vil han om noen måneder være en "helt ny Frithjof".

- I løpet av et par, tre måneder skal jeg komme dithen at jeg er kapabel til mange spennende utfordringer, forteller han hemmelighetsfullt.

- Hvilke utfordringer snakker du om da?

- Det er akkurat det da, det er det som er så hemmelig. Foreløpig kan man ikke si så mye om det, men det er viktig å være i form i hvert fall. Synes du jeg puster veldig tungt nå? spør han lattermildt.

Gidder ikke bli tynn
Å bedre formen er én ting. Men Frithjof Wilborn innrømmer at han også har som mål å gå ned i vekt.

- Det hadde sikkert vært greit, det. Men det er mest for å kunne gå opp trappene uten å måtte puste så veldig. Men jeg savner ballen altså. Jeg er jo fotballspiller, så vi får se om vi kan finne noen å spille fotball med - noe som gir litt mer glede enn dette, forteller den tidligere Brann-spilleren, som la fotballskoene på hylla for 20 år siden.

Siden nyttår har han mistet to kilo, og nå satser han på etter hvert å miste tre til. Og det skal han klare.

- To kilo var hva jeg la på meg i jula, så tre kilo til får være greit. Man må ikke bli for tynn heller. Tynn har jeg vært i 30 år av mitt liv, så det gidder jeg ikke.

Tina ikke imponert
- Kondisen er kanskje ikke helt på topp,  men jeg må si at han imponerer mer når det kommer til ting som for eksempel pilates. Der imponerer han meg, sier samboeren Tina til Seher.no

Etter at han la opp som fotballspiller, fortsatte Wilborn å trene i noen år. Men så sa det bom stopp. Det er det altså - i hvert fall foreløpig - slutt på.

- Det er nok 12 år siden jeg var i jevnlig fysisk aktivitet. Så får vi se hva som skjer når sola kommer tilbake. Da kan det hende jeg viser meg fra en lettkledd side, smiler en mer og mer andpusten - og løpende - Frithjof Wilborn til Seher.no.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: Se, her er han kledd ut som en dame!

Se videointervjuet med Frithjof Wilborn og Tina Thompson her:

[obj:media:8310]