Caroline Flack:

Slik skal formuen fordeles etter sjokkdødsfallet

I februar kom den tragiske nyheten om at Caroline Flack var død. Nå har det kommet frem hvordan formuen hennes skal fordeles.

DØD: Det var i midten av februar at nyheten kom om at programleder Carolina Flack var funnet død. Foto: Shutterstock Editorial / NTB
DØD: Det var i midten av februar at nyheten kom om at programleder Carolina Flack var funnet død. Foto: Shutterstock Editorial / NTB Vis mer
Publisert

I midten av februar kom den tragiske nyheten om at «Love Island»-programlederen Caroline Flack var funnet død, bare 40 år gammel. Senere samme dag kom beskjeden om at programlederen hadde tatt sitt eget liv.

Dødsfallet sendte sjokkbølger gjennom særlig britisk presse. Flack ledet den britiske versjonen av datingprogrammet frem til hun trakk seg som programleder i vinter, som følge av at hun ble arrestert og siktet for vold mot kjæresten.

Han hadde derimot selv ytret et ønske om at Flack skulle frikjennes. Flack tok ansvar for det som skjedde da hun ble arrestert og siktet, men hevdet det var en ulykke og at hun ikke var en mishandler. Det meldte Daily Mail.

I midten av mars ble Flack bisatt i stillhet, med bare sin nærmeste familie og venner til stede. Den private bisettelsen fant sted i Flacks hjemdistrikt Norfolk, og om lag 200 mennesker var til stede for å ta farvel med den kjente tv-personligheten.

Vil donere

Nå, ni måneder etter dødsfallet, kommer det frem hvordan Flacks formue skal fordeles. Ifølge The Sun etterlot ikke Flack seg et testament, og på bakgrunn av dette deles formuen likt mellom foreldrene hennes.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer