Caroline Flack:

Slik skal formuen fordeles etter sjokkdødsfallet

I februar kom den tragiske nyheten om at Caroline Flack var død. Nå har det kommet frem hvordan formuen hennes skal fordeles.

DØD: Det var i midten av februar at nyheten kom om at programleder Carolina Flack var funnet død. Foto: Shutterstock Editorial / NTB
DØD: Det var i midten av februar at nyheten kom om at programleder Carolina Flack var funnet død. Foto: Shutterstock Editorial / NTB Vis mer
Publisert

I midten av februar kom den tragiske nyheten om at «Love Island»-programlederen Caroline Flack var funnet død, bare 40 år gammel. Senere samme dag kom beskjeden om at programlederen hadde tatt sitt eget liv.

Dødsfallet sendte sjokkbølger gjennom særlig britisk presse. Flack ledet den britiske versjonen av datingprogrammet frem til hun trakk seg som programleder i vinter, som følge av at hun ble arrestert og siktet for vold mot kjæresten.

Han hadde derimot selv ytret et ønske om at Flack skulle frikjennes. Flack tok ansvar for det som skjedde da hun ble arrestert og siktet, men hevdet det var en ulykke og at hun ikke var en mishandler. Det meldte Daily Mail.

I midten av mars ble Flack bisatt i stillhet, med bare sin nærmeste familie og venner til stede. Den private bisettelsen fant sted i Flacks hjemdistrikt Norfolk, og om lag 200 mennesker var til stede for å ta farvel med den kjente tv-personligheten.

BRÅ BORTGANG: Programlederen Caroline Flack gikk bort i februar. Foto: Matt Crossick / Pa Photos / NTB
BRÅ BORTGANG: Programlederen Caroline Flack gikk bort i februar. Foto: Matt Crossick / Pa Photos / NTB Vis mer

Vil donere

Nå, ni måneder etter dødsfallet, kommer det frem hvordan Flacks formue skal fordeles. Ifølge The Sun etterlot ikke Flack seg et testament, og på bakgrunn av dette deles formuen likt mellom foreldrene hennes.

Opprinnelig var Flacks formue på litt over to millioner britiske pund, men som følge av gjeld og dødsavgift har formuen sunket til 827 000 britiske pund, noe som tilsvarer nesten ti millioner norske kroner.

Overfor The Sun uttaler Flacks mor at hun ønsker å gi en del av programlederens formue til veldedighet. Dette på bakgrunn av at donasjonen vil sikre at arven hennes lever videre.

NY SIDE: Adrian Sellevoll er ute med låta «Se hvordan vi lever», der han tar et oppgjør med sitt gamle jeg, og hyller kameraten som han mistet for et halvt år siden. Video: Sony Music / Rød Løper Vis mer

- Vi vil bruke pengene klokt til å hjelpe de gode sakene som Caroline brant for, uttaler Flacks mor til The Sun.

Kort tid etter Flacks bortgang kom det frem en rekke nye detaljer om livet til den avdøde tv-stjernen, blant annet etter at foreldrene delte et upublisert Instagram-innlegg som datteren skal ha skrevet før sin bortgang.

«I løpet av 24 timer ble hele min verden og fremtid feid bort under føttene mine, og alle veggene jeg hadde brukt så lang tid på å bygge rundt meg, kollapset», skrev hun blant annet i innlegget, ifølge Eastern Daily Press.

HOLOGRAM: Da Kim Kardashian West fylte 40, ga ektemannen Kanye West henne et hologram av den avdøde faren i presang. Video: Kim Kardashian / Instagram Vis mer

- Mange usannheter

Ifølge avisen skal Flack ha blitt rådet til å ikke dele teksten i sosiale medier, men familien ønsket likevel å gå ut med den.

- Det var så mange usannheter der ute, men dette er sånn hun følte det og familien og jeg ønsker at folket skal få lese hennes egne ord, sa Flacks mor til Eastern Daily Press, og la til at datteren var omringet av mye kjærlighet og venner, men at det hele ble for mye for henne.

Etter at dødsfallet ble kjent brøt Flacks kjæreste, Lewis Burton, tausheten i sosiale medier. I Instagram-innlegget meddelte Burton at hjertet hans var helt knust. Han påpekte også at det de to hadde var noe helt spesielt.

«Jeg har ikke ord, jeg har det så vondt. Jeg savner deg så fælt og jeg vet du følte deg trygg med meg. Du sa alltid at «jeg tenker ikke på noe annet når jeg er med deg». Jeg fikk ikke lov til å være der denne gangen og jeg stilte spørsmål», skrev han.

Videre skrev Burton at han ville være kjærestens stemme i fremtiden og at han lovte henne å stille alle spørsmål som hun lurte på.

DYP SORG: Chrissy Teigen og John Legend ventet sitt tredje barn sammen, men i ett innlegg på instagram melder Teigen selv at de har mistet barnet. Vis mer

«Jeg vil få svarene. Ingenting vil bringe deg tilbake, men jeg skal forsøke å gjøre deg stolt hver dag. Jeg elsker deg av hele mitt hjerte», avslutter han.

Det siste livstegnet fra 40-åringen var et innlegg hun delte med sine 2,3 millioner følgere på Instagram. På bildene ser man Flack sammen med en hund, og til bildet delte hun en emoji av et rødt hjerte.

LES OGSÅ: Fikk marerittelefon da datteren mistet livet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer