Slik skal du kle deg på julebordet

Jan Thomas gir deg tips for å bli kveldens best kledde på jobbfesten.

Publisert
Sist oppdatert
Se Jan Thomas snakke om kåringen og hvordan du skal kle deg på julebordet 7:35 ut i Seoghør.no Weekend TV øverst i saken! 

SEOGHØR.NO: Med stadig skiftende trender og mange valg kan det være vanskelig å vite hvordan man skal kle seg på julebord. Seoghør.no har snakket med kjendisstylist Jan Thomas Mørch Husby (45) som gir deg tips til hvordan du kan bli best kledd på julebordet.   

- Det er mye å tenke på. I Norge har vi mye vær og det er alltid lurt å ha en plan B. Er du en jente med langt hår og har rullet det opp, må du huske at du skal komme deg til festen og alt kan kollapse. Kanskje håret bør settes opp så det ser pent ut hele kvelden. Kanskje må man ha tjukke strømper. Både gutter og jenter burde ha en plan B, så de ikke låser seg fast til et antrekk og en frisyre, råder stylisten. 

Matching mener også Jan Thomas er en felle mange går i. Han mener at ikke kjole, tilbehør og sminke bør gå i samme fargetone, men at man heller burde prøve spesielle kombinasjoner. 

Jan Thomas har også tidligere oppfordret norske kvinner til å tenke helhetlig og unngå for mange matchende plagg på fest. 

- Nordmenn får ofte en harryfaktor. De pynter seg lite i hverdagen og når de skal ut på byen blir det altfor mye. De matcher for mye, og burde heller tenke kontraster, sier Husby

Det viktigste er likevel å være seg selv og la personligheten skinne gjennom i antrekkene.

- Tør å ta valg som er unike og som er deg. Ikke bli en moteslave. Moter kan fort isolere og skape stor distanse mellom deg og det som er i motebildet. 

45-åringen synes ikke at prisen spiller noen rolle, og mener man kan være vakker uavhengig av budsjett.

- Mye penger og dårlig smak er en livsfarlig kombinasjon!

I fredagens Se og Hør avslører Jan Thomas hvem han mener er årets best kledde kjendis. Kåringen får du i et eget gratis blad som følger med Se og Hør. På Seoghør.no skal leserne kåre den de mener er best kledd. 


I fjor ble Jenny Skavlan og Ari Behn årets best kledde kjendiser. 


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg har fått sosial angst   

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer