LÆRTE BORT TRIKS: "Victoria's Secret" modellen lærte bort triksene sine til de unge jentene i "Americas Next Top Model". Foto: Stella Pictures
LÆRTE BORT TRIKS: "Victoria's Secret" modellen lærte bort triksene sine til de unge jentene i "Americas Next Top Model". Foto: Stella PicturesVis mer

- Slik skal det gjøres!

Supermodell Marissa Miller lærer bort poseringstriksene sine...

Se videoklippet nederst i saken!

SEHER.NO: Smellvakre Marissa Miller (31) er kjent som undertøysmodell for "Victoria's Secret", og har prydet forsiden på magasiner som Sports Illustrated og Cosmopolitan.

Nylig var supermodellen gjestedommer i den amerikanske serien "Americas Next Top Model", og i den anledning hadde hun fått i oppgave å lære de kommende modellene sine beste triks om posering i bikini.

Se et klipp fra episoden nederst i saken.

- Kvinner liker å se fra siden - de vil se kurver, mens menn vil se deg forfra, forklarer 31-åringen til jentene.
 
Supermodellen ble i fjor ble kåret til årets mest sexy kvinne av herrebladet Maxim, og det er ingen tvil om at hun vet hva hun snakker om. I episoden vrir og vender Marissa på seg og leker i sanden kun iført en liten bikini.

Marissa har tidligere forklart at hun hadde problemer med å bli akseptert som modell i starten.

- Da jeg startet opp som modell, var det mye tynnere jenter som var inn, og jeg husker jeg så på auditionannonser at "ingen jenter over B-cup", fortalte hun til People i fjor.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ringvårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til1901(kr 1)!

LES OGSÅ: Flau over å være mest sexy