- Slik skal det gjøres!

Nicole Kidman så ut som en gudinne i sine hvite kjole i Cannes søndag kveld.

Publisert
Sist oppdatert
Se Nicole Kidman på den røde løperen i videoen over og se alle stjernens Cannes-kjoler i bildespesial nederst i saken.

SEOGHØR.NO: To uker med glitter, glamour og gallakjoler er over når filmfestivalen i Cannes ble avsluttet søndag kveld. På den siste filmvisningen og påfølgende fest troppet stjernene opp i sine flotteste antrekk, men det var spesielt én som stjal rampelyset.

Den australske skuespilleren Nicole Kidman (45) var slående vakker da hun ankom festen i en lang hvit silkekjole fra Giorgio Armani. Kjolen var spesiallaget til Nicole. Den dype utringningen og sløyfen laget av Swarovski-krystaller over midjen understreket hennes slanke figur.

Her ser du de beste og verste kjolene fra filmfestivalen i Cannes!


Deler av skuespillerens lange lyse hår var flettet og satt opp i en knute i nakken. Kidman lot kjolen skinne og holdt tilbehøret til et minimum med noen diamantarmbånd og diskré diamantøredobber. Sminken var naturlig og Nicole tilførte antrekket litt farge ved å farge leppene røde.

- Slik skal det gjøres! Nicole slo med dette fast at hun er den best kledde A-kjendisen på filmfestivalen, skriver Daily Mail.

Magasinet Forbes mente Nicole Kidman holdt en høy motestandard hele veien.

- Stilikonet og rød løper-veteran Nicole Kidman var jurymedlem under årets filmfestival og rollen gjorde at hun måtte delta på en rekke filmvisninger. Hver gang leverte Kidman glamour som ingen andre.

Se Kidmans Cannes-kjoler i bildespesialen under.


LES OGSÅ: Betalte 12 millioner med romreise med DiCaprio

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer