KUN FOR DINE ØYNE: Robin Thicke så ut til å ha glemt Miley Cyrus for lenge siden, da hans kone Paula vartet opp med et sexy danseshow for ham under en tur på nattklubben VIP Room i Paris fredag. Foto: FameFlynet
KUN FOR DINE ØYNE: Robin Thicke så ut til å ha glemt Miley Cyrus for lenge siden, da hans kone Paula vartet opp med et sexy danseshow for ham under en tur på nattklubben VIP Room i Paris fredag. Foto: FameFlynetVis mer

Slik skal det gjøres, Miley!

Skandaleshowet fra MTV Video Music Awards bleknet da Robin Thicke og kona dro på nattklubb i Paris.

SEOGHØR.NO: Popstjernen Miley Cyrus sjokkerte tusenvis av MTV-seere da hun danset svært intimt med den gifte artistkollegaen Robin Thicke (36) på scenen under årets Video Music Awards i august.

HETE FØLELSER: Robin Thicke kysset kona flere ganger under festen på nattklubben. Foto: FameFlynet
HETE FØLELSER: Robin Thicke kysset kona flere ganger under festen på nattklubben. Foto: FameFlynet Vis mer

Fredag viste imidlertid Robin Thicke at det kun er en kvinne som klarer å tenne ham på dansegulvet - nemlig kona Paula Patto (37).

Paret - som har vært gift i åtte år og har sønnen Julian (3) sammen- dro på nattklubben VIP Room i Paris for å feire, etter at Robin hadde holdt en konsert i byen.

Og Paula lot seg ikke be to ganger da hun fikk muligheten til å slå seg løs på dansegulvet.

Først danset hun med en av de andre nattklubbgjestene, før hun danset sexy foran sin begeistrete kjæreste.

Senere ble de to også sett mens de kysset og klemte hverandre i nattklubbens VIP-avdeling.

Saken fortsetter under bildet.Selv om Robin skal ha gitt uttrykk for at han angrer på MTV-opptredenen med Miley, skal Paula i motsetning til hva mange kanskje skulle tro ikke være sjalu på «Wrecking Ball»-sangeren.

- Hun visste jo at showet ikke akkurat kom til å bli barnevennlig, og dessuten har hun jo allerede sett ektemannen omringet av masse nakne damer i musikkvideoen for låten, sier en kilde nær Paula til TMZ.

LES OGSÅ: Nå angrer han på dette