Kardashian-familien:

Slik skal de tjene penger nå

Det står ikke på mangel på tilbud for den verdenskjente familien.

OVER OG UT: I disse dager ruller den siste sesongen av «Keeping up with the Kardashians» på skjermen. Dette skal de gjøre nå. Foto: Skjermdump fra Instagram
OVER OG UT: I disse dager ruller den siste sesongen av «Keeping up with the Kardashians» på skjermen. Dette skal de gjøre nå. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

Den svært populære realityserien «Keeping up with the Kardashians» er snart ved veis ende. Helt siden 14. oktober 2007 har den glamorøse og dramafylte Kardashian/Jenner-familien hatt kameraer på slep hvor enn de har gått.

Det betyr at familien har vært å se på skjermen i elleville 14 år, og hver av familiemedlemmene har i dag bygget svære sminke- kles- og sosiale medier-imperier.

Serien er inne i sin aller siste sesong for øyeblikket, og det er derfor flere som har stilt seg undrende til hvordan de i all verden skal få hjulene til å rulle nå. Det er imidlertid ikke mangel på tilbud.

FEIL: Andy Cohen er på besøk i «the tonight show with jimmy fallon» og der forteller han hvordan men egentlig uttaler navnet til Khloé Kardashian. Video: NBC Vis mer

Kim og Khloé på topp

Gjennom seriens gang har nemlig familien tjent seg opp gigantiske summer, og alle søsken, i tillegg til overhodet Kris Jenner, har i dag feitere lommebøker enn man kan forestille seg.

Det er nok ingen hemmelighet at familiens kanskje mest kjente søster, Kim Kardashian (40), er den serien har sentrert seg rundt. Derfor er det heller ikke overraskende at hun er søsteren som har tatt med seg de villeste sjekkene til banken.

Hun og søsteren Khloé (36) har nemlig de siste årene fått mellom 50 og 60 prosent av inntektene fra familiens kontrakt i hundre millioner-klassen - fordi de bidrar mest til godt innhold og har lengst innspillingsdager.

GRÅTER: Kim Kardashian gråter i den nye traileren for den siste sesongen av «Keeping up with the Kardashian» Vis mer

At serien har blitt en suksess, er det liten tvil om.

- I hovedsak vises hele livene deres hele tiden, og jeg tror det får dem til å virke mer relaterbare til enkelte forbrukere, har Alison Gaither, skjønnhetsanalytiker ved markedsundersøkelsesfirmaet Mitel, tidligere uttalt, ifølge BBC.

Milliardær

I tillegg til serien har så å si alle i familien flere titalls millioner følgere i sosiale medier, noe som også gjør at de er svært ettertraktede for annonsører.

- Det de har gjort best er å utnytte deres sosiale medier-kanaler for å skape et merke som følgerne deres faktisk vil ha, spesielt når vi tenker på Kylie Jenner (23), fortsetter Gaiter.

Som kjent har den yngste søsteren hatt stor suksess med sminkemerket Kylie Cosmetics, som hun lanserte i 2015.

KLEINT: Da rettsaken om OJ Simpson pågikk, og Robert Kardashian var en av hans advokater, ble Kim Kardashian West tatt for å være farens elsker. Video: Netflix Vis mer

Tidligere har det blitt kjent at sminkemogulen har opparbeidet seg en svimlende formue på 7,6 milliarder norske kroner, og det er ingenting som tyder på at populariteten rundt sminkemerket hennes vil dø ut den kommende tida.

- På en sosiale medier-plattform kan de nå hundretusenvis av mennesker på noen sekunder, og få tilbakemelding på et konsept, ifølge Lewis Sheats ved North Carolina State University.

Selv om det går mot slutten for realityserien, ligger alt til rette for at familien vil ha nok til salt i grøten resten av livet.

Dette gjør de nå

Mens Kim tjener penger på alt fra KKW Beauty og KKW Fragrance til spillet Kim Kardashian: Hollywood, emoji-appen Kimoji og SKIMS, vil nok den yngste søstera fortsette å utvikle Kylie Cosmetics.

Khloé på sin side har startet klesmerket Good American og Kendall Jenner (25) er blant verdens best betalte modeller. I tillegg driver hun og lillesøsteren klesmerket Kendall + Kylie clothing.

«SOFA»: Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard snakker om at Khloé Kardashian brukte et bildet av Vendela. Vis mer

Den eldste søsteren, Kourtney (41), driver livsstilbloggen Poosh.

Egne karriereveier i tillegg til sosiale medier burde kanskje ha vært nok for den mye omtalte familien, men den gang ei. Tidligere i år ble det kjent at familien skal returnere til skjermen når «KUWTK» er historie. De har nemlig signert en avtale med Hulu-eier Disney.

De skal lage «globalt innhold» som vil streames eksklusivt på Hulu i USA og andre steder internasjonalt, skrev Deadline før jul.

- Vi velger et produksjonsselskap og finner ut av hvordan det faktiske programmet skal bli, men det har vært en fantastisk opplevelse å jobbe med dem (Hulu journ,anm,), og å ha et helt nytt kapittel å se fram til, sa Kris Jenner til Ellen Degeneres denne uken, ifølge Too Fab.

LES OGSÅ: - Jeg gråter hver dag på grunn av rumpa mi

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer