Bianca Ingrosso og Phillipe Cohen:

Slik skal de redde forholdet

Bianca Ingrosso åpner opp om de gjentatte bruddene med Phillipe Cohen.

AV OG PÅ: Den svenske influenseren Bianca Ingrosso har vært frem og tilbake med kjæresten Phillipe Cohen i mange år. Nå forteller hun om de gjentatte samlivsbruddene, samtidig som hun avslører hvordan forholdet skal vare denne gangen. Foto: NTB Scanpix
AV OG PÅ: Den svenske influenseren Bianca Ingrosso har vært frem og tilbake med kjæresten Phillipe Cohen i mange år. Nå forteller hun om de gjentatte samlivsbruddene, samtidig som hun avslører hvordan forholdet skal vare denne gangen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er ikke alltid like lett å henge med på hva som er siste status i forholdet mellom «Wahlgrens Värld»-profilen Bianca Ingrosso (25) og kjæresten Phillipe Cohen (26). Paret har vært i et av-og-på-forhold siden de ble sammen for seks år siden, og gjort det slutt flere ganger.

I vinter ble paret nok en gang sammen igjen, etter et lengre opphold, og denne gangen ser det ut til å fungere mellom den svenske influenseren og Cohen, for nylig kunne realitystjernen røpe at de nå planlegger å bli samboere.

WAHLGRENS VERDEN: Bianca Ingrossos største ønske, er å finne en fyr som moren, Pernilla Wahlgren, kan ligge med. Da vi møtte dem i Sverige, var det stor begeistring for spesielt én av de norske kjendisfyrene vi viste frem. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer

I en ny video på YouTube-kanalen sin, åpner Ingrosso nå opp om alle bruddene - samtidig som hun røper planen for hvordan de skal få kjærligheten til å vare denne gangen.

- Man blir sterkere etter hvert brudd, og etter hvert vet man mer hva man vil. Man lærer å kjenne seg selv, sier influenseren åpenhjertig i videobloggen.

Parterapi

25-åringen forklarer at hun og Cohen har funnet tilbake til hverandre fordi de elsker hverandre og er glade i hverandre - og at de har funnet ut at de ikke vil leve uten hverandre.

Denne gangen har paret til og med planer om å begynne i parterapi for å klare å holde gnisten i forholdet - noe de ikke har gjort etter de tidligere bruddene.

- Denne gangen her, uansett hvor bra vi kanskje har det nå, så kommer vi til å starte med parterapi. Det er ikke noe jeg skammer meg over. Jeg går til en psykolog og synes også at han (kjæresten, journ.anm.) burde gå til en psykolog, for det er mye han går gjennom i livet sitt som ikke har med meg å gjøre, sier hun videre i videoen.

BIANCA INGROSSO: Når du er så stor influenser som Bianca Ingrosso, oppstår det mange rykter. Det siste er at hun har ligget med rapperen Asap Rocky. Nå svarer hun på ryktene. Vis mer

- Vi har vært sammen i seks år, og det har vært veldig mye opp og ned. Vi trenger å finne ut av ting. Vi kan være flinke til å feie ting under teppet. Vårt problem er at vi ikke har funnet vår måte å kommunisere på, legger 25-åringen til.

Og ting kan tyde på at det er mer seriøst mellom Ingrosso og Cohen denne gangen. For noen dager siden gikk realityprofilen ut og sa at hun håpet de kunne flytte sammen permanent innen kort tid.

- Vi er allerede samboere for han bor jo her, men det er luksus at han har en leilighet i samme blokk bare noen dører herfra. Det er ikke det at vi ikke er klare, for han har jo bodd her et halvt år, sa Ingrosso.

- Har det ikke bra

Bianca Ingrosso har den siste tiden også snakket ærlig om at hun er langt nede om dagen. I forrige uke fortalte influenseren at hun ikke vil omgås mennesker, har lite energi, samtidig som hun ønsker å være i fred.

- Jeg har det ikke så bra psykisk, og som jeg har fortalt til dere er jeg bare hjemme og forsøker å hvile og ikke sosialisere meg. Jeg tar det bare helt rolig, fortalte hun i videoen, ifølge Expressen.

Samtidig har det vært knyttet stor forvirring til forholdet mellom Ingrosso og Cohen. Duoen har som nevnt funnet tilbake til hverandre etter brudd en rekke ganger, og ryktene rundt forholdet har vært mange.

AVSLØRINGER: Benjamin Ingrosso avslører en rekke hemmeligheter i drikkeleken «Jeg har aldri». Video: Kine Falch / Reporter: Thea Hope Vis mer

- Akkurat nå er det noe jeg ikke vil prate om, for jeg har snakket så mye om vårt forhold hele tiden. Vi prøver bare å finne ut av ting nå, har Ingrosso tidligere uttalt til Se og Hør.

Det var i januar i fjor at «Wahlgrens Värld»-stjerna bekreftet at paret hadde gått hver til sitt etter fem år sammen, men allerede i april kunne hun avsløre at de var sammen igjen.

I fjor sommer kunne det imidlertid se ut til at lykken hadde tatt slutt igjen, og fansen befant seg nok en gang i uvisshet. I en video lagt ut på den svenske influenserens YouTube-kanal like før nyttår, kunne hun derimot fortelle at hun feiret jul med Phillipe og hans familie i Göteborg.

FORHOLD: Gjennom serien «Wahlgrens verden» har man fått innblikk i livet til datter Bianca Ingrosso og mamma Pernilla Wahlgren. Men forholdet deres har ikke alltid vært så bra som det er i dag. Nå forteller de hva som endret det. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope/Dplay/Rød Løper Vis mer

Da hadde 25-åringen imidlertid ikke avslørt hvorvidt de var et par igjen eller ikke. I januar tok hun derimot tyrene ved hornene, og bekreftet at hun nok en gang hadde funnet tilbake til eksen.

LES OGSÅ: Derfor skjermer hun plutselig datteren

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer