Kim Kardashian West og Kanye West:

Slik skal de redde ekteskapet

Kim og Kanye skal ha dratt på ferie etter stormen den siste tiden.

IKKE ROSENRØDT: Realitystjernen Kim Kardashian West og ektemannen Kanye West forsøker angivelig å redde ekteskapet. Derfor har de nå dratt til Karibia. Her er de fotografert sammen i New York City ved en tidligere anledning. Foto: NTB Scanpix
IKKE ROSENRØDT: Realitystjernen Kim Kardashian West og ektemannen Kanye West forsøker angivelig å redde ekteskapet. Derfor har de nå dratt til Karibia. Her er de fotografert sammen i New York City ved en tidligere anledning. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

De siste ukene har vært et eneste stort kjør for Kim Kardashian West (39) og ektemannen Kanye West (43).

West har lirt av seg flere absurde uttalelser på Twitter - der han blant annet sa han ville skilles fra kona og omtalte svigermor Kris Jenner (64) som «Kris Jong-un».

«Kimye» ble også observert i en bil på ranchen deres i Wyoming. Bildene fikk mye oppmerksomhet ettersom Kim lot til å være tydelig opprørt.

I ettertid ble det hevdet at realitystjernen finner mye ro og trøst i barna.

Det har dessuten versert skilsmisserykter, og at «Keeping Up with the Kardashians»-stjernen skal ha gått til en skilsmisseadvokat.

Etter alt som har foregått mellom ekteparet, later det nå til at Kim og Kanye forsøker å reparere det skrantende forholdet.

- Reist på ferietur

Ifølge flere medier som The Sun, Daily Mail og TMZ, skal stjerneparet ha tatt en avstikker til Karibia nylig. Her befinner de seg angivelig på en festning, langt unna klengete paparazzifotografer.

En kilde forteller til TMZ at duoen, sammen med barna North (7), Saint (4), Chicago (2) og Psalm (1), dro med privatfly søndag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer