Stian Blipp og Helene Olafsen:

Slik skal de løse «Senkveld» uten Helene

TV 2-programmet gjør endringer i fredagens sending.

NY MAKKER: Helene Olafsen er nybakt mamma, og i den anledning leter Stian Blipp etter en ny person han kan lede «Senkveld» sammen med. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forrige uke kunne «Senkveld»-programleder Helene Olafsen (30) dele den gledelige nyheten om at hun og forloveden Jørgen Nilsen (29) hadde fått sitt første barn sammen. Da kom den vesle sønnen Louie til verden.

Til tross for at 30-åringen fødte for bare noen dager siden, ble det i går kjent at Olafsen blir å se på det populære talkshowet fredag, og at innspillingen skulle gå som planlagt.

Det bekreftet PR-og medierådgiver Unn Grethe Berge i TV 2 til Se og Hør.

Må lede «Senkveld» alene

Ettersom Olafsen skal ut i mammapermisjon har det nemlig lenge vært knyttet stort spenning til hvem som skal overta som programleder sammen med Stian Blipp (30). Dette har Berge fortalt at man vil få svar på når ukens episode av «Senkveld» sendes.

Fredag ettermiddag kommer imidlertid beskjeden om at Stian Blipp ikke får noen erstatter til dagens sending.

- TV 2 kan bekrefte at Stian Blipp leder sendingen alene denne uken, men at Helene Olafsen er med hjemmefra, forteller PR- og medierådgiver for «Senkveld» i TV 2, Unn Grethe Berge til Se og Hør.

RETRO: Stian Blipp er i dag en av landets mest profilerte programledere. Det mange - inkludert makker Helene Olafsen - har glemt, er at han deltok i «Norske Talenter» i 2009. Vis mer

Berge ønsker imidlertid ikke å røpe hvordan Blipp kommer til å løse det å lede sendingen alene, og forteller at det vil man få svar på i kveldens sending.

- Men god stemning i studio og fredagsunderholdning for hele familien blir det, avslutter hun.

Om det blir noen erstatter for Olafsen de neste ukene er imidlertid ikke kjent, men da Se og Hør snakket med Blipp i januar, var han forberedt på å styre skuta alene.

- Blir selvfølgelig rart

- Dette har vi selvfølgelig snakket om, og planen per nå er at Helene skal være med så lenge hun har lyst og orker, og etter det er planen at jeg skal holde båten flytende mens hun er borte, sa han den gang.

- Men kjenner jeg businessen rett, så kan alt mulig skje.

GOD TONE: Stian Blipp har tidligere uttalt til Se og Hør at det blir rart å måtte lede fredagsprogrammet uten Helene Olafsen ved sin side. Foto: NTB Scanpix
GOD TONE: Stian Blipp har tidligere uttalt til Se og Hør at det blir rart å måtte lede fredagsprogrammet uten Helene Olafsen ved sin side. Foto: NTB Scanpix Vis mer

30-åringen kunne også fortelle at han hadde gjort seg noen tanker om hvordan det vil bli å lede det populære fredagsprogrammet uten Olafsen.

- Det blir selvfølgelig rart. Vi har opparbeidet oss en kjemi og en tone på programmet, så det vil jo måtte ta en annen form, som verken jeg eller andre vet hvordan kommer til å bli. Det blir uten tvil utfordrende, for jeg har merket hvor deilig det er å ha noen å spille med og spille på, noen som kan gi deg motstand og gi motstand tilbake, fortalte Blipp.

BABY-KLAR: Helene Olafsen hadde termin 12. mars, men klarte likevel å spille inn «Senkveld» foran en tomt studio samme dag. Vis mer

Stilte opp på termindatoen

Olafsen overrasket for øvrig seerne da hun dukket opp på «Senkveld» forrige fredag. Opprinnelig hadde programlederen termin torsdagen, hvor innspillingen av TV 2-programmet fant sted, men valgte altså å gjennomføre innspillingen.

Under TV-programmet fortalte Olafsen at hun hadde lyst til å være til stede sammen med Blipp og seerne, og at det ikke virket som at en fødsel kom til å skje på en stund.

Tre dager senere meldte imidlertid sønnen sin ankomst - til stor glede for Olafsen og Nilsen. Nyheten delte sistnevnte på Instagram.

«Velkommen til verden, lille Louie. Heldige deg, som har fått verdens tøffeste mamma. Jeg er så stolt av dere begge to», skrev Nilsen.

Olafsen delte også sitt eget innlegg på Instagram i anledning sønnens ankomst. Bildet viser en sovende Nilsen sammen med sønnen, Louie.

«Guttene mine. Lille Louie kom til slutt - 15.03.2020. Han er helt perfekt i en uperfekt tid. Tusen takk for all hjelp og støtte ved Ullevål sykehus og takk for alle meldinger som allerede har kommet inn til vår lille familie», skrev Olafsen.

LES OGSÅ: Slik reagerte kjæresten på babynyheten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer