BLIR DE GIFT? - Vanligvis er det Brad som ønsker å snakke om bryllup. Men denne gangen er det Angie som har foreslått det, forteller en kilde, som mener å vite at Brad Pitt og Angelina Jolie snart er et ektepar. Foto: All Over Press
BLIR DE GIFT? - Vanligvis er det Brad som ønsker å snakke om bryllup. Men denne gangen er det Angie som har foreslått det, forteller en kilde, som mener å vite at Brad Pitt og Angelina Jolie snart er et ektepar. Foto: All Over PressVis mer

Slik skal de knuse ryktene

- Det er Angelina som har foreslått det, sier en kilde.

SEHER.NO: Nylig avviste Brad Pitt (45) og Angelina Jolie (34), via sin talsperson, at det er noen sannhet i de mange bruddryktene som har forfulgt paret den siste tiden. Likevel pågår ryktene for fullt.

- Sannheten er at det har vært store uoverensstemmelser mellom dem. Angelina har jobbet veldig lange dager og Brad har ikke vært så mye hjemme (på Long Island). Det tærer virkelig på dem, sa en kilde til MailOnline i forrige uke.

Andre kilder hevder nå at paret vil gjøre drastiske grep for å knuse enhver kritisk røst, nemlig ved å gifte seg allerede mot slutten av sommeren - når ingen av dem er opptatt på filmsettet.

- Vanligvis er det Brad som ønsker å snakke om bryllup. Men denne gangen er det Angie som har foreslått det, forteller en kilde til the Sunday Mirror.

Skal man tro avisens kilder kommer de påståtte gifteplanene ikke tilfeldig: Det hele skal nemlig være nøye planlagt.

- Angelina sa til ham at det sannsynligvis var lurest at de giftet seg for å få en slutt på alle historiene som går. Brad var i ekstase over forslaget, sier kilden.

Brad og Angelina har derimot mer enn film og ekteskap å konsentrere seg om. Superparet er foreldre til barna Vivienne og Knox (11 mnd.), Shiloh (3), Zahara (4), Pax (5) og Maddox (7).
 
Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Brad kom alene