Slik skal de holde vekten

Men Skal vi danse-finalistene innser at det blir vanskelig.

Se Seher.nos intervju med "Skal vi danse"-finalistene nederst i saken!

SEHER.NO: TV 2 Sportens Carsten Skjelbreid var mannen som lørdag ble kronet til den store vinneren av "Skal vi danse" 2009 - etter en nervepirrende konkurranse mot skuespiller Mia Gundersen.

De siste månedene har flere danseglade kjendiser innrømmet at de har rast ned i vekt etter at de ble med i det populære TV 2-programmet. Men nå er konkurransen slutt, så hvordan skal de to finalistene klare å holde vekten som de med tiden har klart å trene seg til?

- Vi får ta et intervju om tre uker. Da blir det nok litt sånn "Jøss, hva her skjedd med deg"? Med så mange timer trening blir det jo umulig ikke å legge på seg, det er jo vanlig. La oss si jeg går opp fem da - så skal jeg prøve å holde det på et nogenlunde nivå, sier Carsten til Seher.no.

Tidligere har TV-kjendisens kjæreste, Tonje, antydet at Carsten har mistet mellom syv og åtte kilo etter at han la seg i hardtrening. Men selv om "Skal vi danse" nå er over, skal han langt fra legge seg på latsiden...

- Jeg får vel jogge mer, spise mindre og trene litt vekter da, humrer Skjelbreid.

Finalekonkurrenten hans, Mia Gundersen (47), har helt tydelig også mistet mange kilo - selv om hun aldri har fortalt hvor mange kilo det er snakk om.  

- Hvordan skal du holde på formen, Mia?

- Nei, det var det da. Nå får vi se hvordan det blir, men for å si det sånn så er jeg mye rettere i ryggen nå! Jeg vender blikket oppover, og formen min er der. Og gjett om jeg skal forbli der! Selv om jeg gjerne ikke kommer til å være så trent som jeg er nå, så vet jeg én ting av det jeg har lært: Opp med hodet, haka - og gå ut i verden å bare si "ah", smiler hun.

- Blir det mer dans på deg?

- Jeg har utrolig lyst til å danse mer. Vi får bli med Hallvard til Blackpool! Neida, vi får se - men dans er jo en fantastisk måte å komme i form på, sier Mia Gundersen, som henviser til den dagen da Hallvard Flatland røk ut av danseprogrammet, og benyttet sjansen til å spøkte med pressen om at han skulle til England og USA for å prøve seg i konkurransedans.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: - Det er en fordel å være mann

Se videointervju med Skal vi danse-finalistene her:[obj:media:8203]