Cardi B og Offset:

Slik skal de finne tilbake til hverandre igjen

- Jeg er mye med ham, og vi snakker sammen hver dag.

VIL TILBAKE: Cardi B snakker åpenhjertig ut om hvordan hun og Offset prøver å redde ekteskapet etter sjokkbruddet i desember. Foto: NTB Scanpix
VIL TILBAKE: Cardi B snakker åpenhjertig ut om hvordan hun og Offset prøver å redde ekteskapet etter sjokkbruddet i desember. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Kun fem måneder etter at Cardi B (26) og Offset (27) kunne ønske sitt første barn, datteren Kulture Kiari Cephu, velkommen til verden - smalt sjokkbeskjeden om at rapperparet skulle skilles som et brak i internasjonale medier.

Årsaken til bruddet skal ha bunnet i lekkede tekstmeldinger som avslørte at Offset skal ha planlagt en trekant, uten kona, rett før datteren ble født.

Bruddet har mildt sagt ikke gått ubemerket hen, der både Cardi B og Offset har bidratt til en offentlig skittentøyvask mellom seg.

Nå later det imidlertid til at duoen er i ferd med å finne tilbake til hverandre.

Mye sammen

I et nylig intervju med People avslører Cardi at de har tilbrakt mye tid sammen den siste tiden.

- Jeg er mye med ham og vi snakker sammen hver dag. Vi gjør vår greie. Det tar tid å få ting til å funke. Du vet, sex og det at vi henger sammen gjør ikke at alle problemer er løst. Det tar tid, og det er både et ekteskap, barn og familie involvert, sier hun.

I samme intervju uttrykker 26-åringen også frustrasjon over de mange overskriftene som har omhandlet dem den siste tiden.

- Vi gjør bare helt normale ting. Vi er berømte og veldig populære akkurat nå, men jeg forstår ikke besettelsen. Jeg føler at alt vi gjør blir en stor greie. Til og med før skandalene, helt fra begynnelsen av forholdet vårt, har alt blitt en stor greie, sier hun.

- Mitt forhold og mitt ekteskap raker ikke ingen, legger hun til.

Rykteflom

Bare noen dager etter at bruddet ble kjent, ble duoen omgitt av heftige spekulasjoner rundt hva som førte til skilsmissen. Som nevnt havnet blant andre Offset i hardt vær etter lekking av private tekstmeldinger mellom ham selv og Instagram-modellen Summer Bunni (20). Angivelig planla de to en trekant med artisten Cuban Doll (20).

Selv har Summer Bunni kommentert påstandene på sin Instagram-profil, som i senere tid har blitt slettet, mens Cuban Doll på sin side tilsynelatende har benektet at trekanten fant sted, i et innlegg publisert på Twitter.

I forbindelse med sin egen 27-årsdag, la Offset ut en video på sin Instagram-profil med en klar beskjed til sin ekskone. Der bekreftet han på mange måter også rykteflommen.

Tryglet om tilgivelse

- Jeg har ett ønske for bursdagen min, og det er å få kona mi tilbake, sa Offset blant annet i videoen, og fortsatte:

- Vi går gjennom mye akkurat nå, og mye av det går gjennom mediene. Jeg skylder deg en unnskyldning, Cardi. Jeg har gjort deg forlegen. Jeg satte deg i en uutholdelig situasjon.

I videoen tok 27-åringen opp disse påstandene ved å adressere sin oppførsel den siste tiden.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

- Jeg deltok i en handling jeg ikke burde ha vært med på, og jeg beklager. Du vet hva jeg mener? For å ha knust hjertet ditt, for å ha brutt vårt løfte, for å ha brutt løftet til Gud, og for å ha vært en egoistisk ektemann, sa han.

- Jeg forsøker å bli et bedre menneske. Jeg vil kvitte meg med byrden på mine skuldre. Jeg ber deg om unnskyldning. Jeg elsker deg.

LES OGSÅ: Derfor ble det slutt mellom Gisele og Leonardo DiCaprio

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer