Prins Harry og hertuginne Meghan:

Slik skal de feire jul

Dropper kongefamilien.

JUL: Om prins Harry og hertuginne Meghan feirer jul i Storbritannia er lite sannsynlig. Foto: AP Photo/Matt Dunham, File/NTB
JUL: Om prins Harry og hertuginne Meghan feirer jul i Storbritannia er lite sannsynlig. Foto: AP Photo/Matt Dunham, File/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den britiske kongefamilien forbereder seg til den første julefeiringen etter at dronning Elizabeth gikk bort.

Kongefamilien har tradisjonelt sett vært sammen på Sandringham, og nylig ble det bekreftet at Kong Charles (74) viderefører denne tradisjonen også i år.

Men at prins Harry (38) og hertuginne Meghan (41) blir med på feiringen er lite sannsynlig ifølge kongehusekspert Katie Nicholl, skriver ET.

URETTFERDIG: Siste del av dokumentaren om Meghan og Harry, er rett rundt hjørnet, og dette tror Se og Hørs kongehusekspert at de siste tre episodene vil handle om. Video: Rød Løper Vis mer

Det er ingen hemmelighet at forholdet mellom hertugparet og resten av familien er anspent.

Charles skal likevel ha sendt en invitasjon til Harry, Meghan, og deres barn Archie (3) og Lilibet (1), men hertugen og hertuginnen av Sussex skal ha valgt å bli hjemme i USA i år også, forteller Nicholl til nettstedet.

- Harry og Meghan har blitt invitert til hjem jul, men det er av vår forståelse at de ikke kommer til Storbritannia. De vil tilbringe høytiden i California.

Sist gang de feiret jul med familien i Storbritannia var i 2018.

TRAILER: Den mye omtalte «Harry & Meghan»-dokumentaren har premiere på Netflix 8. desember. Vis mer

Da ble hertugparet med dronning Elizabeth, daværende prins Charles, og prins William (40) og prinsesse Kate (40) til St. Mary Magdalene kirke i Sandringham.

Den gang deltok de også på dronningens tradisjonelle julefest og lunsj - som hvert år arrangeres på Buckingham Palace som en takk til personalet deres.

SPIDER-MAN-PRINS: Prins Harry får massiv ros etter sin videohilsen til veldedighetsorganisasjonen Scotty's Little Soldiers. Video: Scotty's Little Soldiers/Youtube Vis mer

I 2019 droppet Harry og Meghan den tradisjonelle feiringen i Storbritannia, etter å ha uttalt at de ønsket en «forlenget familietid fri for kongelige plikter» fra Thanksgiving og inn i det nye året (2020 jour. anm.).

Den gang tilbrakte det omdiskuterte paret julen hjemme, med sønnen Archie og Meghans mor, Doria Ragland.

Det ble på forhånd bekreftet at de hadde snakket om juleplanene sine med dronning Elizabeth på forhånd, skriver ET videre.

HARRY OG MEGHAN: Slik vil dokumentaren påvirke kong Charles og det britiske folk. Video: Netflix Vis mer

Sist gang familien var samlet i sin helhet var under dronning Elizabeth begravelse i september. Etter gudstjenestene dro Harry og Meghan raskt tilbake til USA.

LES OGSÅ: - Ikke noe gøy!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer