Prins Harry og hertuginne Meghan:

Slik skal de feire jul

Dropper kongefamilien.

JUL: Om prins Harry og hertuginne Meghan feirer jul i Storbritannia er lite sannsynlig. Foto: AP Photo/Matt Dunham, File/NTB
JUL: Om prins Harry og hertuginne Meghan feirer jul i Storbritannia er lite sannsynlig. Foto: AP Photo/Matt Dunham, File/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den britiske kongefamilien forbereder seg til den første julefeiringen etter at dronning Elizabeth gikk bort.

Kongefamilien har tradisjonelt sett vært sammen på Sandringham, og nylig ble det bekreftet at Kong Charles (74) viderefører denne tradisjonen også i år.

Men at prins Harry (38) og hertuginne Meghan (41) blir med på feiringen er lite sannsynlig ifølge kongehusekspert Katie Nicholl, skriver ET.

Det er ingen hemmelighet at forholdet mellom hertugparet og resten av familien er anspent.

Charles skal likevel ha sendt en invitasjon til Harry, Meghan, og deres barn Archie (3) og Lilibet (1), men hertugen og hertuginnen av Sussex skal ha valgt å bli hjemme i USA i år også, forteller Nicholl til nettstedet.

- Harry og Meghan har blitt invitert til hjem jul, men det er av vår forståelse at de ikke kommer til Storbritannia. De vil tilbringe høytiden i California.

Sist gang de feiret jul med familien i Storbritannia var i 2018.

Da ble hertugparet med dronning Elizabeth, daværende prins Charles, og prins William (40) og prinsesse Kate (40) til St. Mary Magdalene kirke i Sandringham.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.