Vinnere av «Paradise Hotel»:

Slik skal de bruke pengene

Da Yasmine San Miguel Moussaoui kastet kula i bakken, ble Karl Fredrik Førli sur. Så avslørte hun sin hemmelige plan.

LURING: Slik ble årets finale i «Paradise Hotel» avgjort. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter intense uker under solen i Mexico, skulle det endelig avgjøres. Deltakerne har sjekket både inn og ut av «Paradise Hotel» de siste månedene, men det kan bare være to vinnere - et konsept de har fulgt siden oppstarten i 2009.

I finalen sto det mellom to par, men bare ett kunne gå seirende ut. De utslåtte deltakerne skulle stille seg bak paret de mente burde vinne - enten Yasmine San Miguel Moussaoui og Karl Fredrik Førli eller Ida Johansen Aaserud og Axel Nicolai Kleivane.

Bare én stemme avgjorde, og etter et nervepirrende øyeblikk ble det klart at førstnevnte par var årets vinnere av realityserien.

HURRA: Yasmine San Miguel Moussaoui og Karl Fredrik Førli ble årets vinnere av realityserien. Fans vet derimot at finalen på ingen måte var over riktig ennå. Foto: TV3
HURRA: Yasmine San Miguel Moussaoui og Karl Fredrik Førli ble årets vinnere av realityserien. Fans vet derimot at finalen på ingen måte var over riktig ennå. Foto: TV3 Vis mer

- Det var helt fantastisk å vinne. Jeg tror ikke alle unte oss det, og jeg føler at denne sesongen har lagt opp til at man skal heie på den alliansen vi ikke var en del av. Derfor er det sikkert flere som blir skuffa, men vi ble veldig fornøyde, sier Moussaoui til Se og Hør.

SVARER: Det har gått mange rykter om at Karl Førli er homofil etter hans deltakelse i «Paradise hotel». Nå svarer han. Vis mer

Kuleknusing

Det var derimot ikke enden på visa. Finalen avgjøres alltid av den såkalte troskapstesten, der man potensielt kan stikke av med en halv million kroner.

Konseptet lyder som følger: Begge finalistene holder hver sin kule, som de når som helst kan kaste fra seg. I etapper legger programleder Triana Iglesias penger på bordet. Sluttsummen er på en halv million kroner. Velger en av deltakerne å kaste kula på for eksempel 300 000 kroner, får deltakeren summen. Resten av pengene går til juryen.

STOR VERDI: Triana Iglesias skulle i løpet av seremonien legge hele 500 000 kroner på bordet. Foto: TV3
STOR VERDI: Triana Iglesias skulle i løpet av seremonien legge hele 500 000 kroner på bordet. Foto: TV3 Vis mer

Deltakerne kan derimot også velge å holde kulene sine hele tiden. Da deler de summen likt mellom seg, og har bestått troskapstesten. I løpet «Paradise Hotels» 12 sesonger har kula gått i tusen knas flere ganger. Det gjorde den også i denne finalen.

TUSEN KNAS: Her har akkurat kula gått i bakken, til deltakernes store sjokk. Foto: TV3
TUSEN KNAS: Her har akkurat kula gått i bakken, til deltakernes store sjokk. Foto: TV3 Vis mer

Da Iglesias hadde lagt på 500 000 kroner, kastet Moussaoui sin kule i bakken så den knuste. Førli var åpenbart ikke forberedt på dette, noe ansiktet hans tydelig viste. Til Se og Hør forteller han at han var sikker på at partneren hadde gått bak ryggen hans for å ta den halve millionen selv.

- Jeg skjønte ikke en dritt. Jeg ble ordentlig forbanna og lurte på om hun hadde lurt meg trill rundt. Jeg var opptatt av penger, og det hadde vært kjipt å dra tomhendt hjem derfra, sier han i dag.

SJOKK: Moussaoui sier til Se og Hør at hun er sikker på at Førlis ansikt i dette øyeblikket vil bli en meme. Han var sjokkert, og trodde hun hadde lurt ham trill rundt. Foto: TV3
SJOKK: Moussaoui sier til Se og Hør at hun er sikker på at Førlis ansikt i dette øyeblikket vil bli en meme. Han var sjokkert, og trodde hun hadde lurt ham trill rundt. Foto: TV3 Vis mer

- Lurte alle

Til Førlis og flere andres store fornøyelse, hadde «Paradise»-vinneren heldigvis en plan. Etter mye hoiing og diskusjon, fikk hun forklart at hun på ingen måte hadde planer om å stikke hjem til Norge med hele beløpet selv.

- Jeg lurte alle sammen. Temaet den uken inne på hotellet var «kjærlighet eller penger», og jeg ville gå ut med et statement. Penger er ikke alt. Derfor bestemte jeg meg for at de som stemte på oss også skulle få litt. Det var helt naturlig å dele med alliansen vår, forteller hun til Se og Hør.

DELTE UT: Med en gang kula gikk i bakken, kunne man trodd at hun ville ta hele beløpet selv. Vinneren hadde derimot planer om å dele ut en sum til hver av de andre som hadde stemt på dem. Foto: TV3
DELTE UT: Med en gang kula gikk i bakken, kunne man trodd at hun ville ta hele beløpet selv. Vinneren hadde derimot planer om å dele ut en sum til hver av de andre som hadde stemt på dem. Foto: TV3 Vis mer

Dermed fikk de fem som stemte dem til topps 25 000 kroner hver, mens vinnerparet delte den resterende summen. Totalt satt Moussaoui og Førli igjen med 187 500 kroner hver. I finalen regnet hun feil på det, og trodde de skulle få 150 000 kroner hver, men dette ble altså regnet riktig på i ettertid.

- Den andre alliansen får ikke en eneste krone. Det synes jeg er rettferdig, ler hun.

- IKKE EN KRONE: Ida Johansen Aaserud og Axel Nicolai Kleivane tapte finalen, fordi de fikk for få deltakerne bak seg. De fikk heller ikke tilgang på pengepotten. Foto: TV3
- IKKE EN KRONE: Ida Johansen Aaserud og Axel Nicolai Kleivane tapte finalen, fordi de fikk for få deltakerne bak seg. De fikk heller ikke tilgang på pengepotten. Foto: TV3 Vis mer

Selv om de altså kunne ha delt 250 000 kroner hver, er begge fornøyde med utfallet i dag. De har ingen planer om å gå i fotsporene til de 11. andre parene som har vunnet før dem. Historisk sett har mange av de kvinnelige vinnerne brukt pengene på kosmetiske inngrep, primært større bryster. Mange av de mannlige vinnerne har festet bort sine summer.

- Jeg skal bruke pengene på å lage et eget klesmerke. Resten skal gå til en stor fest for alle vennene mine. Den blir gigantisk og dritbra, men den må selvsagt vente litt til pandemien har lagt seg. Resten av pengene skal jeg spare. Jeg kommer nok til å leve ganske normalt fremover, ler Førli.

MYE HAT: Yasmine San Miguel fra «Paradise Hotel» har fått mye hat etter sin deltakelse i programmet, og nå forteller hun at hun føler seg feil fremstilt på TV. Video: Julie Easter Christiansen / Reporter: Kine Falch Vis mer

Moussaoui skal også investere i egen framtid.

- Jeg har jo akkurat startet en egen Youtube-kanal, så jeg tenker å bruke pengene på det. Jeg vil gjerne kjøpe inn litt utstyr og alt jeg trenger for å bli skikkelig flink, sier hun, og fortsetter:

- Jeg skal nok også ta meg en reise, når det blir lov igjen. Jeg tar med meg Pernille (Gagnås, kjent fra «Ex on the Beach», jour.anm) på en tre uker lang tur til Thailand. Det blir veldig deilig, sier hun.

LES OGSÅ: Bildet skapte kaos: - Hva faen?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer