Slik skaffet Zac Efron seg superkroppen

Hollywood-stjernen levde på nådeløs diett før sin nye rolle.

DEDIKERT: Zac Efron har ikke ligget på latsiden før oppladningen til sin rolle i Baywatch. Her er har i full action i ulike scener på settet. Foto: NTB Scanpix
DEDIKERT: Zac Efron har ikke ligget på latsiden før oppladningen til sin rolle i Baywatch. Her er har i full action i ulike scener på settet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Nylig ble det kjent at den ikoniske 90-tallsserien «Baywatch», som herjet på TV-skjermene i over ti år, skal bli til en helaftens spillefilm.

Pamela Anderson ble i sin tid hele verdens sex-symbol gjennom sin rolle som den barmfagre badevakten C.J. Parker i TV-serien.

Denne gangen finner man også flotte kvinner blant hovedrollene, og det er Leonardo DiCaprios ekskjæreste Kelly Rohrbach (26) har fått æren av å gå i Pamelas fotspor som C.J. Parker, mens Alexandra Daddario (29) spiller Summer Quinn.

Men det er ikke bare gutta som har mye å glede seg til i filmen.

I hovedrollene som Mitch Buchannon og Matt Brody finner vi nemlig de svært veltrente og flotte skuespillerne Dwayne Johnson (43) og Zac Efron (28).

 

Mens Johnson, som har kallenavnet «The Rock», er kjent for sine svulmende muskler, så har Efron ligget i hardtrening for å komme i riktig form til innspillingen.

Og det er ingen tvil om at den tidligere «High School Musical»-stjernen har tatt oppgaven alvorlig.

Da Zac denne uken kastet t-skjorten på settet i Miami viste han frem en imponerende vaskebrettmage og store biceps.

 

Nå avslører kjekkasen hvordan han fikk sin misunnelsesverdige kropp.

- Ni dager helt uten karbohydrater og sukker. Kun organiske grønnsaker og organiske proteiner fra gresspisende og frittgående dyr. Dette fører til... skrev Efron, før han fulgte opp med denne Twitter-meldingen:

- #Juksedag! Fortærte en biff, fire poteter/grønnsaker, makaroni med ost, tre desserter med smør og brød, bakverk med ost og kaviar.

 

«The Rock» unner seg også litt kos enkelte dager.

A photo posted by therock (@therock) on

- Følger streng diett mens vi filmer, derfor gjennomfører vi DJ Heaven cirka hver fjerde dag. La ødeleggelsen begynne om 3.. 2.. 1.. sekunder, skrev han under dette bildet av seks sjokolade og bananpannekaker, biff og egg.

 

Gjør comeback

«Baywatch» er godt kjent for er de ikoniske røde badedraktene og shortsene rollefigurene spradet rundt i på stranden. Pamela Anderson har tidligere røpet at hun beholdt den sexy badedrakten fra innspillingen av TV-serien.

- Jeg har den røde Baywatch-badedrakta i safen min. Jeg tar den på innimellom, hopper inn i dusjen og redder kjæresten min. Jeg har hatt noen virkelig gode stunder i den drakta, sa hun til ELLE i 2009.

Den vakre blondinen har ikke gitt noen tegn til at hun kommer til å spille i den nye filmen, men det ble nylig kjent at David Hasselhoff (63), som spilte rollen som Mitch Buchannon, får en rolle i filmen.

Det er foreløpig ukjent hvem Hasselhoff skal spille, ettersom «The Rock» allerede har fått rollen som Mitch i den kommende kinofilmen.

BAYWATCH: David Hasselhoff og Pamela Anderson ble verdenskjente i rollene som badevaktene Mitch Buchannon og C.J. Parker.  Foto: THE BAYWATCH COMPANY / Album
BAYWATCH: David Hasselhoff og Pamela Anderson ble verdenskjente i rollene som badevaktene Mitch Buchannon og C.J. Parker. Foto: THE BAYWATCH COMPANY / Album Vis mer

LES OGSÅ: - Noen «Baywatch»-fans vil bli skuffet over dette

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer