CELEBERT BESØK: I januar var den Barbados-fødte superstjernen Rihanna på plass i Oslo for å gjeste suksessshowet "Skavlan". Foto: Seher.no/Kirsti I. Ertsås
CELEBERT BESØK: I januar var den Barbados-fødte superstjernen Rihanna på plass i Oslo for å gjeste suksessshowet "Skavlan". Foto: Seher.no/Kirsti I. ErtsåsVis mer

Slik skaffer Skavlan superstjernene

Internasjonale kjendiser trives så godt hos talkshowkongen at de anbefaler showet til hverandre.

SEHER.NO: Fredrik Skavlan har hatt en enorm suksess med det norsk-svenske programkonseptet "Skavlan", og står i posisjon til å kunne gjeste flere av verdens mest berømte mennesker.

Tidligere har talkshowkongen hatt besøk av kjendiser som Jay-Z, Will Smith, Rihanna, Shakira og Robbie Williams, hvor flere har tatt plass i Skavlans egeninnkjøpte stoler på Marienlyst.


Fredrik Skavlan har blitt en stjernemagnet, og han har greid det ved hjelp av et godt nettverk, viktig bistand fra plateselskapene og gode anbefalninger stjernene imellom, skriver Dagbladet.

- Nå har jo Skavlan lang fartstid med store internasjonale stjerner. De snakker sammen de også, sier Leif Åge Reme, musikkansvarlig i "Skavlan"-redaksjonen til avisen.


Han røper at redaksjonen har fått tilbakemeldinger som viser at programmet har fått et godt rykte ute blant superstjernene. Reme forteller også til Dagbladet at Robbie Williams selv skal ha sagt til managementet sitt at han var interessert i å komme på "Skavlan" igjen.


Prosjektleder i "Skavlan"-redaksjonen, Marianne Torp Kierulf forteller til avisen at det ikke er slik at Fredrik Skavlan ordner intervjuavtaler selv.

- Nei, det skjer ikke så ofte. Han gjør aldri det. Han er veldig opptatt av å høre storyen deres første gang i studio, sier Torp Kierulf.

"Skavlan"-redaksjonen betår av to journalister i Norge og tre i Sverige, og de skal blant annet ha jobbet i noen uker med å få superstjernen Rihanna til talkshowet.

Fredag gjester blant annet artisten Norah Jones, MGP-vinner Didrik Solli-Tangen og komiker Harald Eia studioet på Marienlyst.

"Skavlan" ser du på NRK fredager klokken 21.25.   


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Gustafsson sliter med tvangstanker