Cengiz Al:

Slik sjekket «Skam»-stjernen opp kjæresten

- Det tok litt lang tid før hun skjønte at jeg prøvde meg på henne, sier Cengiz Al til Seoghør.no.

GLAD I DANS: «Skam»-skuespiller Cengiz Al er med i den kommende sesongen av «Skal vi danse?». Han har selv danseet profesjonelt i flere år - han sjekket også opp kjæresten i et dansestudio. Foto: Tor Lindseth
GLAD I DANS: «Skam»-skuespiller Cengiz Al er med i den kommende sesongen av «Skal vi danse?». Han har selv danseet profesjonelt i flere år - han sjekket også opp kjæresten i et dansestudio. Foto: Tor Lindseth Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør): For et halvt år siden var Cengiz Al (19) ukjent for folkemassen. I vår spilte han rollen som «Yousef» i NRK-suksessen «Skam», og oppmerksomheten rundt den ferske skuespilleren har tatt helt av.

Mandag ble han annonsert som en av kjendisene til den kommende utgaven av «Skal vi danse».

Men privat er det kun en kvinne som gjelder for den populære TV-stjernen - kjæresten Maiken Blom (19).

Faktisk traff han sin kjære Maiken på dansegulet.

- Det er veldig, veldig hyggelig. Hun er en skikkelig søt, støttende jente, roser den blide danseren.

Denne høsten er det rollefiguren Isak Valtersen spilt av Tarjei Sandvik Moe som har hovedrollen i sesong 3 av den populære NRK-serien Skam. Sandra Lyng Haugen, Lise Karlsnes, Katarina Flatland, Emilie "Voe" Nereng og Linnea Myhre uttaler seg om serien på Se & Hør´s Kjendisgalla. Vis mer

Paret har nå vært sammen i tre år. På spørsmål om hvem som sjekket opp hvem, er han klar i sin tale:

- Det var jeg som sjekket opp henne. Hun er danser hun også, og det var i et dansestudio. Det tok litt lang tid før hun først skjønte at jeg prøvde meg på henne, sier sjarmøren lattermildt.

Cengiz har bakgrunn fra dansemiljøet i Drammen, og befinner seg dermed ikke i helt ukjent terreng.

Strong woman! So proud of her! ❤️🌺 Good vibes! Thank you for all the support you give me!

Et innlegg delt av 🌸🐯Cengiz Al (@cengizal)

Selv om han er mest kjent med dansestilen hiphop, har ikke den lovende «Skam»-stjernen nevneverdig erfaring med selskapsdans.

- Dette blir helt annerledes. Jeg har som regel ikke hatt kontroll på en annen person enn meg selv. Det er det som blir utfordringen, sier han til Seoghør.no.

- Tok lang tid

Ifølge Drammens Tidene er Cengiz god venn med «Skam»-kollega Herman Tømmeraas, for mange kjent som «Penetrator»-Chris, som også er kjent som en habil danser.

Guttene har danset sammen i mange år. De har også startet opp dansegruppen We are 1, sammen med José Manuel Gatica Guerro og Thomas Aasgaard.

AL-SIDIG: Cengiz Al spilte «Yousef» i fjerde sesong av «Skam». Det som ikke er like kjent, er at han også har danset profesjonelt de siste årene. Foto: Bjørn Wad / TV 2
AL-SIDIG: Cengiz Al spilte «Yousef» i fjerde sesong av «Skam». Det som ikke er like kjent, er at han også har danset profesjonelt de siste årene. Foto: Bjørn Wad / TV 2 Vis mer

Cengiz studerer for tiden markedsføring og salgsledelse ved Høyskolen Kristiania i Oslo. Derfor danser ikke kjæresten like mye sammen med hamsom tidligere.

- Vi danset mye sammen før i alle fall. Nå har det vært veldig mye fokus på studier og alle andre planer, sier han hemmlighetsfullt.

FERDIG: Cengiz Al (Yousef) avslører hvilke superstjerne som fikk ham til å klippe håret, og som han også ser på som sin største inspirasjon skulle ønske at spilte rollen som Yousef i den amerikanske versjonen av den norske suksess-serien. Video: Marie Røssland Vis mer Vis mer Vis mer

Støttende kjæreste

Cengiz har tidligere uttalt i et intervju med VG at det ikke var alle scener i «Skam» han var like komfortabel med - grunnet at han har kjæreste.

Han visste ikke hvordan han skulle forholde seg til klinescenene med Josefine Pettersen, som spiller lebestiftbrukende Noora.

- Da stoppet jeg helt opp, for jeg har jo kjæreste. Jeg visste ikke helt hvordan jeg skulle ta stilling til det, sa han podcasten «Harm & Hegseth».

Han er derimot ikke redd for det skal bli for intimt i «Skal vi danse?».

- Dette er jo bare dans, så det går nok veldig bra. Det er intime grenser i dans, sier han.

Han er ikke redd for at dama blir sjalu når han beveger seg tett med en annen dansepartner.

- Nei, da. Hun vet hva dans er også, og hun støtter meg veldig mye. Hun har vært veldig sånn «bare gjør det, det kommer til å gå kjempebra».

LES OGSÅ: Paradise-Grunde bekrefter romanseryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer