Slik «sjekket» han opp Therese Johaug

Roer Nils Jakob Hoff røper hvordan han møtte skiløper-kjæresten for første gang.

DRAMATISK FØRSTE MØTE: Da den OL-aktuelle roeren Nils Jakob Hoff gjestet «P3morgen» denne uken, avslørte han hvordan han møtte kjæresten Therese Johaug (t.h) for første gang. Det første møtet var mer preget av dramatikk enn romantikk, røper han.  Foto: NTB Scanpix
DRAMATISK FØRSTE MØTE: Da den OL-aktuelle roeren Nils Jakob Hoff gjestet «P3morgen» denne uken, avslørte han hvordan han møtte kjæresten Therese Johaug (t.h) for første gang. Det første møtet var mer preget av dramatikk enn romantikk, røper han. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I slutten av november 2014 bekreftet langrennsesset Therese Johaug (27) at hun hadde blitt kjæreste med topproer Nils Jakob Hoff (31).

Det sporty paret har holdt en lav offentlig profil, men i januar i fjor overrasket Johaug ved å dele en koselig «kjæreste-selfie» med følgerne sine på Instagram.

I april 2015 viste de seg dessuten sammen på et «Top Gear»-arrangement i Holmenkollen i Oslo, men det profilerte paret har i stor grad holdt tett om forholdet i media.

Tirsdag gjestet imidlertid OL-aktuelle Nils Jakob Hoff radioprogrammet «P3morgen». Da røpet han overfor programlederne Silje Nordnes og Ronny Brede Aase hvordan han og kjæresten møttes første gang.

Saken fortsetter under bildet.

Nils Jakob Hoff forteller at det første møtet med Therese Johaug inntraff på et fly, etter at han hadde deltatt i rokonkurranse og hun hadde vært på samling med langrennskollegene.

Måtte trå til på flytur

Han sier til «P3morgen» at Therese satt et par rader foran ham på flyet, men at de to ikke pratet sammen. Roeren satt derimot og så på «Game of Thrones» på Macen sin og ante fred og ingen fare.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer