Michael Douglas og Catherine Zeta-Jones:

Slik sjarmerte de hverandre i senk første gang de møttes for 20 år siden

- Jeg smeltet der og da, avslører Hollywood-stjernen.

NÅ OG DA: (F. v) Under Golden Globe Awards i begynnelsen av januar viste ekteparet sin kjærlighet på den røde løperen. Bildet til høyre er fra en filmpremiere i Los Angeles i 1999. Da hadde duoen kun vært kjærester i ett år. Foto: NTB Scanpix
NÅ OG DA: (F. v) Under Golden Globe Awards i begynnelsen av januar viste ekteparet sin kjærlighet på den røde løperen. Bildet til høyre er fra en filmpremiere i Los Angeles i 1999. Da hadde duoen kun vært kjærester i ett år. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Stjerneparet Michael Douglas (74) og Catherine Zeta-Jones (49) har vært gift i over 18 år og til tross for noen humper underveis i ekteskapet, så er duoen fremdeles like forelsket.

Dette beviste de da de natt til søndag stilte på SAG Awards, hvor Douglas var nominert til prisen for «Outstanding Performance» for sin prestasjon i komiserien «The Kominsky Method».

Det talentfulle skuespiller-paret strålte sammen på den røde løperen, Douglas i klassisk svart smoking og Zeta-Jones viste fram sin fantastiske figur i en tettsittende kreasjon med dristig utringning og skyhøy splitt.

Saken fortsetter under bildet.

STOLT AV SIN FLOTTE KONE: Selv om Michael Douglas var nominert til pris denne kvelden, lot han kona stjele oppmerksomheten på den røde løperen. Foto: NTB Scanpix
STOLT AV SIN FLOTTE KONE: Selv om Michael Douglas var nominert til pris denne kvelden, lot han kona stjele oppmerksomheten på den røde løperen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Spådommen gikk i oppfyllelse

Den lykkelige duoen flørtet åpenlyst foran kameraene og delte gledelig om sin kjærlighet for hverandre til pressen.

Til Entertainment Tonight innrømmet de blant annet at de fremdeles er hodestups forelsket, og «Farlig begjær»-stjernen avslørte også hva som gjorde at han først falt for kona.

- Vi har bursdag samme dag med noen få års mellomrom, fleipet han og siktet til den 25 år store aldersforskjellen mellom dem.

- Aller første gang jeg møtte henne, fant jeg ut av dette og sa til henne: «Jeg skal bli far til dine barn», fortalte han til nettstedet.

Saken fortsetter nedenfor.

View this post on Instagram

Love❤️to you and yours from us😘

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on

Og det ble han også. Sammen har nemlig Michael og Catherine barna Dylan (18) og Carys (15). I tillegg har Douglas den trøblete sønnen Cameron (40) fra et tidligere forhold.

- Da jeg fant ut at hun spilte golf også, smeltet jeg der og da. Hun så meg rett inn i øynene, og jeg var fullstendig solgt, minnes han.

Den mørke skjønnheten, som fikk sitt gjennombrudd i den britiske TV-serien «Livet med Larkins» i 1991, sparte heller ikke på godord om ektemannen.

- Han er den snilleste mannen jeg noen gang har møtt. Jeg elsker humoren hans, og så er han min beste venn. Jeg er så stolt over å være her med ham i kveld, skrøt hun.

Saken fortsetter under bildet.

GODE GENER: Her er paret sammen med datteren Carys under New York Fashion Week i fjor høst. Foto: NTB Scanpix
GODE GENER: Her er paret sammen med datteren Carys under New York Fashion Week i fjor høst. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Fant tilbake til hverandre

I 2013, gikk Zeta-Jones og Douglas gjennom en tøff periode, noe som resulterte i at de gikk fra hverandre en kort stund.

Bruddet kom like etter at Catherine hadde innrømmet at hun var bipolar, Michael hadde kjempet mot kreftsykdom, og sønnen hans Cameron ble dømt til fem års fengsel for narkotikaforbrytelser.

Duoen klarte imidlertid å jobbe seg gjennom problemene, og fant tilbake til hverandre, og i dag virker ekteskapet deres sterkere enn noensinne.

Catherine har tidligere uttalt at hun synes folk i dag gir altfor lett opp når det kommer til å kjempe for kjærligheten.

- Man må prøve å holde gnisten ved like. Det er en lang vei å gå, men jeg synes folk i dag kaster inn håndkleet og gir opp ekteskap altfor tidlig.

- Man må gi alt man har i stedet for å gi opp så fort det første problemet dukker opp. Fordi det blir garantert ikke det siste problemet. Det kommer mange flere på veien, sa hun til Good Housekeeping i 2016.

LES OGSÅ: - Plutselig er det en hel gjeng av dem

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer