Kylie Jenner:

Slik setter hun fart på forlovelses­ryktene

Realitystjernens valg av emoji vekker oppsikt.

FORLOVELSESRYKTER: Kylie Jenner og Travis Scott har vært et par siden april i fjor, og fikk sitt første barn i februar. Nå svirrer forlovelsesryktene. Foto: NTB Scanpix
FORLOVELSESRYKTER: Kylie Jenner og Travis Scott har vært et par siden april i fjor, og fikk sitt første barn i februar. Nå svirrer forlovelsesryktene. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Natt til tirsdag publiserte Kylie Jenner (21) et bilde på sin Instagram-story som har fått fansen til å klø seg i hodet.

Realitystjernen delte nemlig et søtt bilde av seg selv og kjæresten Travis Scott (26), og la til en en diamantring-emoji i toppen av bildet. I ettertid har en rekke internasjonale medier, blant annet Mirror og US Weekly, tolket emojien som et hint om forlovelse.

DIAMANTRING: Kylie setter fart på forlovelsesryktene med dette bildet. Foto: Skjermdump / Instagram
DIAMANTRING: Kylie setter fart på forlovelsesryktene med dette bildet. Foto: Skjermdump / Instagram Vis mer

Duoen begynte å date i april 2017, og i februar kunne de ønske datteren Stormi (10 md.) velkommen til verden, etter å ha holdt graviditeten hemmelig helt frem til fødselen.

Ny diamantring

I november kjøpte paret sin første bolig sammen, en luksusvilla i Beverly Hills til hele 113 millioner kroner.

Ryktene om at Kylie og Travis er forlovet har svirret helt siden november i fjor, da Kylie viste frem en ny diamantring på Snapchat.

Deretter fyrte hun i mars opp under ryktene nok en gang - med en ring med initialene til kjæresten, hvis egentlige navn er Jacques Webster.

KJÆRESTER: Kylie og Travis har datteren Stormi sammen, og nå er de angivelig forlovet. Her avbildet i april i fjor, kort tid etter at forholdet deres ble kjent. Foto: NTB Scanpix
KJÆRESTER: Kylie og Travis har datteren Stormi sammen, og nå er de angivelig forlovet. Her avbildet i april i fjor, kort tid etter at forholdet deres ble kjent. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I tillegg har flere undret over at Kylie og Travis har omtalt hverandre som «hubby» og «kone» den siste tiden. «Jeg har kona mi her», sa Travis fra scenen senest i slutten av november, under en konsert i Madison Square Garden i New York, ifølge US Weekly.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

En kilde har også fortalt til E! News at paret er klare for å virkelig etablere et familieliv sammen:

- De har definitivt snakket om å gifte seg, og Kylie har gitt Travis hint om hvordan forlovelsesringen skal se ut. Det er bare et spørsmål om tid før de forlover seg, skal kilden ha uttalt.

Hemmelig graviditet

Det var i starten av februar at Kylie Jenner brått bestemte seg for å dele nyheten om at hun hadde blitt mamma for første gang. Det gjorde hun med en lengre tekst på Instagram, i tillegg til en tolv minutter lang video på YouTube.

- Beklager for at jeg har holdt dere i uvitenhet, jeg vet dere er vant til at jeg tar dere med på alle mine reiser i livet. Graviditeten var en jeg valgte å ikke ta foran hele verden, startet hun innlegget med.

Videre fortalte hun at hun fikk en vakker og frisk jente den 1. februar, og at hun hadde gledet seg til å fortelle nyheten.

- Jeg visste at jeg var nødt til å forberede meg for denne rollen på den mest positive, stressfrie og sunneste måten jeg kunne tenke meg, skrev hun.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Ryktene om at Kylie var gravid hadde svirret i flere måneder før hun bekreftet babynyheten. Fansen ble spesielt mistenksomme da stjernen, som ellers er svært aktiv i sosiale medier, brått forsvant fra rampelyset.

Se dette innlegget på Instagram

🎉💕

Et innlegg delt av Kylie (@kyliejenner)

- Hun er en fantastisk mor

Noen uker etter fødselen Kylie litt på sløret overfor fansen sin, og kom med en avsløring om datteren sin på Twitter.

«Hvordan går det med Stormi?», spurte en av følgerne hennes.

«Hun har det bra. Jeg stirrer fortsatt på henne dagen lang. Hun ser akkurat ut som meg da jeg var liten», svarte den nybakte moren.

Ifølge nettstedet People skal Kylie ha ansatt flere barnepiker og assistenter som skal hjelpe til med datteren.

- Hun er en fantastisk mor. Veldig omsorgsfull, sa en kilde til The Sun.

LES OGSÅ: - Han skulle ikke dø, alt er bare løgn