Kendall Jenner:

Slik setter de fart på romanseryktene

Kendall Jenner blir koblet til nok en basketballspiller.

NY FLAMME?: De siste månedene har Kendall Jenner blitt koblet til Devin Booker. I helgen helte de vann på ryktemølla. Foto: NTB scanpix
NY FLAMME?: De siste månedene har Kendall Jenner blitt koblet til Devin Booker. I helgen helte de vann på ryktemølla. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Det er lite som fanger den kulørte delen av pressen så mye som romanserykter mellom store stjerner. Hollywood har i all tid vært offer for dette, men de siste årene har realityprofiler også kapret mye spalteplass.

En av dem som har skapt en rekke overskrifter om sitt kjærlighetsliv, er «Keeping Up With The Kardashians»-stjerne og supermodell Kendall Jenner (24).

I motsetning til sine berømte storesøstre har hun ikke vært like utleverende hva gjelder privatlivet sitt, noe som på mange måter har gjort det enda mer spennende når detaljer først blir avslørt.

I fjor sommer ble det kjent at det var slutt mellom henne og basketballspilleren Ben Simmons (24), og noen måneder senere ble hun koblet til modellen Fai Khadra.

Romanseryktene startet da Fai og Kendall dro sammen i bryllupet til Justin og Hailey Bieber i månedsskiftet september/oktober, men det tok ikke lange tiden før Kendall avkreftet disse ryktene. Da skrev hun til et bilde av de to at «Vi dater ikke, han er bare daten min».

Og nå kan det se ut til at det faktisk ikke var mer enn vennskap mellom de to.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer