Kendall Jenner:

Slik setter de fart på romanseryktene

Kendall Jenner blir koblet til nok en basketballspiller.

NY FLAMME?: De siste månedene har Kendall Jenner blitt koblet til Devin Booker. I helgen helte de vann på ryktemølla. Foto: NTB scanpix
NY FLAMME?: De siste månedene har Kendall Jenner blitt koblet til Devin Booker. I helgen helte de vann på ryktemølla. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Det er lite som fanger den kulørte delen av pressen så mye som romanserykter mellom store stjerner. Hollywood har i all tid vært offer for dette, men de siste årene har realityprofiler også kapret mye spalteplass.

En av dem som har skapt en rekke overskrifter om sitt kjærlighetsliv, er «Keeping Up With The Kardashians»-stjerne og supermodell Kendall Jenner (24).

I motsetning til sine berømte storesøstre har hun ikke vært like utleverende hva gjelder privatlivet sitt, noe som på mange måter har gjort det enda mer spennende når detaljer først blir avslørt.

PINLIGE SPØRSMÅL: De tidligere turtelduene Kendall Jenner og Harry Styles møtes til duell i James Cordens «Spill Your Guts». Det er ikke alt de ønsker å svare på. Video: Viaplay / Rød Løper Vis mer

I fjor sommer ble det kjent at det var slutt mellom henne og basketballspilleren Ben Simmons (24), og noen måneder senere ble hun koblet til modellen Fai Khadra.

Romanseryktene startet da Fai og Kendall dro sammen i bryllupet til Justin og Hailey Bieber i månedsskiftet september/oktober, men det tok ikke lange tiden før Kendall avkreftet disse ryktene. Da skrev hun til et bilde av de to at «Vi dater ikke, han er bare daten min».

Og nå kan det se ut til at det faktisk ikke var mer enn vennskap mellom de to.

- Vet aldri med Kendall

Den siste tiden har nemlig Kendall blitt koblet til basketballspiller Devin Booker (23) etter at de ifølge People har hatt en svært flørtende tone med hverandre i sosiale medier.

Lørdag helte de også vann på ryktemølla da de ble observert på middag sammen på Nobu i Malibu. Det skal riktignok påpekes at duoen ikke var alene, og blant andre Kylie Jenner (23), Kendalls lillesøster, skal også ha vært på samme restaurant.

Mandag ble duoen observert sammen nok en gang, da de ble fotografert på vei ut fra en dyrebutikk i Malibu, ifølge Splash News.

PÅ DATE?: Kendall Jenner gikk for et enkelt antrekk da hun var på middag med Devin i helgen. Foto: NTB scanpix
PÅ DATE?: Kendall Jenner gikk for et enkelt antrekk da hun var på middag med Devin i helgen. Foto: NTB scanpix Vis mer
BASKETBALLSTJERNE: Flere internasjonale medier peker ut Devin som Kendalls nye flamme. Her fra lørdag da de to var på middag sammen. Foto: NTB scanpix
BASKETBALLSTJERNE: Flere internasjonale medier peker ut Devin som Kendalls nye flamme. Her fra lørdag da de to var på middag sammen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Duoen, som det foreløpig ikke er kjent om er et par, ble først fotografert i april da de var på roadtrip fra Los Angeles til Arizona. Den gang uttalte en kilde følgende til magasinet:

- Hun (Kendall, journ.anm.) og Devin har mange felles venner. De er bare venner akkurat nå, men man vet aldri med Kendall.

Måneden etter ble duoen nok en gang observert sammen, denne gang kjørende nær flyplassen i LA.

Som nevnt tidligere er det ikke kjent hva som faktisk er ståa mellom Kendall og Devin i dag.

Så sent som i desember verserte det nemlig rykter om at Kendall skulle ha funnet tilbake til eksen, Ben Simmons, et halvt år etter at de gikk hver til sitt.

- Tilbake med eksen

Ifølge People var nemlig den 24 år gamle supermodellen blant tilskuerne under en NBA-kamp i hjembyen til Ben før jul. Flere av tilskuerne tok i etterkant til Twitter for å fortelle følgerne sine at 24-åringen faktisk var der.

Mens det ikke akkurat florerte med bilder av Kendall på tribunen, publiserte nettstedet Sports Gossip et bilde av henne som de hevdet var fra den aktuelle kampen.

KRANGEL: Det blir høylytt krangel mellom søstrene Kendall Jenner og Kourtney Kardashian etter de var på en hyttetur. Vis mer

Ifølge kilder nær realitystjernen reiste Kendall titt og ofte for å treffe Ben.

- Det er nytt. Forrige uke, da hun var i New York, dro hun til Philadelphia på torsdag kveld for å møte ham etter kampen hans i Boston. Hun returnerte til Manhattan fredag morgen for å jobbe, sa kilden, og fortsatte:

- De prøver å holde en så lav profil som det lar seg gjøre akkurat nå.

Devin Booker er for øvrig tidligere blitt koblet til Jordyn Woods (22), Kylie Jenners (23) forhenværende bestevenninne. Hun ble tilsynelatende skubbet ut i kulden etter den såkalte utroskapsskandalen med Tristan Thompson (29).

LES OGSÅ: Sønnen er ikke til å kjenne igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer