Romeo Beckham:

Slik setter de fart på romanseryktene

Kjendissønnen observert med ny flamme - igjen.

UNG ROMANSE?: Nye bilder av kjendissønnen Romeo Beckham og 17 år gamle Mia Roocher setter fart på ryktene om at de har blitt et par. Foto: NTB Scanpix
UNG ROMANSE?: Nye bilder av kjendissønnen Romeo Beckham og 17 år gamle Mia Roocher setter fart på ryktene om at de har blitt et par. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er liten tvil om at superparet David (44) og Victoria Beckhams (45) fire barn er svært populære. Særlig har de to eldste guttene Brooklyn (20) og Romeo (17) for lengst begynt å skape overskrifter i den internasjonale sladrepressen.

Det berømte stjerneparet har også datteren Harper (8) og sønnen Cruz (14), som ofte er å se sammen med resten av familien på en rekke tilstelninger i inn- og utland.

Det er imidlertid eldstemannen Brooklyn som har høstet mest oppmerksomhet den siste tiden - særlig på grunn av hans forhold til den britiske modellen Hana Cross (22) - som angivelig skal ha tatt slutt på sensommeren i år.

Nå er det imidlertid en annen kjekkas i søskenflokken som får tabloidpressen til å gå varm. 17 år gamle Romeo Beckham ble tidligere i år koblet til den kjente «Stranger Things»-skuespilleren Millie Bobby Brown (15), men nå kan det se ut til at kjendissønnen har gått videre - og angivelig funnet seg en ny flamme.

Søndag ble 17-åringen nemlig observert med en ny jente under en tenniskamp i London.

Observert sammen

En rekke britiske medier, deriblant Daily Mail, har omtalt saken, og ifølge avisen skal jenta være den 17 år gamle Mia Moocher. Ifølge tabloidavisen skal det lenge ha versert rykter om at duoen er et par, men hittil har verken Beckham eller Moocher kommentert romansespekulasjonene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer