Romeo Beckham:

Slik setter de fart på romanseryktene

Kjendissønnen observert med ny flamme - igjen.

UNG ROMANSE?: Nye bilder av kjendissønnen Romeo Beckham og 17 år gamle Mia Roocher setter fart på ryktene om at de har blitt et par. Foto: NTB Scanpix
UNG ROMANSE?: Nye bilder av kjendissønnen Romeo Beckham og 17 år gamle Mia Roocher setter fart på ryktene om at de har blitt et par. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er liten tvil om at superparet David (44) og Victoria Beckhams (45) fire barn er svært populære. Særlig har de to eldste guttene Brooklyn (20) og Romeo (17) for lengst begynt å skape overskrifter i den internasjonale sladrepressen.

Det berømte stjerneparet har også datteren Harper (8) og sønnen Cruz (14), som ofte er å se sammen med resten av familien på en rekke tilstelninger i inn- og utland.

Det er imidlertid eldstemannen Brooklyn som har høstet mest oppmerksomhet den siste tiden - særlig på grunn av hans forhold til den britiske modellen Hana Cross (22) - som angivelig skal ha tatt slutt på sensommeren i år.

NY FLØRT?: Romeo Beckham har den siste tiden blitt koblet til en ny jente, denne gang 17 år gamle Mia Moocher. Her er de på tenniskamp i London søndag. Foto: NTB Scanpix
NY FLØRT?: Romeo Beckham har den siste tiden blitt koblet til en ny jente, denne gang 17 år gamle Mia Moocher. Her er de på tenniskamp i London søndag. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Nå er det imidlertid en annen kjekkas i søskenflokken som får tabloidpressen til å gå varm. 17 år gamle Romeo Beckham ble tidligere i år koblet til den kjente «Stranger Things»-skuespilleren Millie Bobby Brown (15), men nå kan det se ut til at kjendissønnen har gått videre - og angivelig funnet seg en ny flamme.

Søndag ble 17-åringen nemlig observert med en ny jente under en tenniskamp i London.

SMILER: Det så absolutt ut til at Beckham og Moocher koste seg i hverandres selskap. Foto: NTB Scanpix
SMILER: Det så absolutt ut til at Beckham og Moocher koste seg i hverandres selskap. Foto: NTB Scanpix Vis mer
PÅ KAMP: Duoen fulgte spent med på kampen. Foto: NTB Scanpix
PÅ KAMP: Duoen fulgte spent med på kampen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Observert sammen

En rekke britiske medier, deriblant Daily Mail, har omtalt saken, og ifølge avisen skal jenta være den 17 år gamle Mia Moocher. Ifølge tabloidavisen skal det lenge ha versert rykter om at duoen er et par, men hittil har verken Beckham eller Moocher kommentert romansespekulasjonene.

Det var i hvert fall ingen tvil om at de unge nøt hverandres selskap på O2-stadion i London i helgen. Bilder av paret viser en smilende ung duo som engasjert følger med på finalen i tennisturneringen AFP.

STJERNEPAR: Victoria og David Beckham feirer 20 års ekteskap. Disse årene har vært preget av en rekke ulike stiler. Video: Rød Løper Vis mer

Ifølge Daily Mail jobber Moocher som modell, og romanseryktene mellom hun og Beckham fikk virkelig fart på seg, da hun deltok på en privat familiemiddag hos Beckham-familien i forbindelse med et av Victoria Beckhams moteshow tidligere i år.

Det er imidlertid ikke første gang duoen har blitt sett sammen. Tidligere denne måneden ble de også observert sammen på et galleri i London sentrum. Da foreviget også Moocher flere bilder av sin angivelige flamme på Instagram - noe som ikke akkurat satte en demper på romanseryktene.

Flere ganger har den unge modellen nemlig delt bilder av Romeo på sin Instagram-konto - senest da han fylte 17 år, 1. september i år. Da delte hun et bilde av en smilende Romeo med denne underteksten:

- Gratulerer med dagen, Romo, etterfulgt av en hjerte-emoji.

STORE FANS: Romeo har ofte blitt observert sammen med resten av Beckham-familien på ulike sporteventer, og var å se med pappa David på basketballkamp i USA i oktober. Her med sin angivelige flamme søndag. Foto: NTB Scanpix
STORE FANS: Romeo har ofte blitt observert sammen med resten av Beckham-familien på ulike sporteventer, og var å se med pappa David på basketballkamp i USA i oktober. Her med sin angivelige flamme søndag. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Flørtet med skuespiller

Der ingen tvil om at det har gått fort i svingene for Victoria og Beckhams nest eldste sønn - i hvert fall når det gjelder hans kjærlighetsliv. Senest i mai i år ble han som tidligere nevnt koblet til «Stranger Things»-skuespilleren Millie Bobby Brown.

Den gang skrev den britiske avisen The Mirror at duoen skal ha møttes da Romeo delte ut en pris under et Unicef-arrangement sammen med faren David Beckham i 2016.

De to skal ha posert sammen på bilder, og da hun ble spurt om fremtiden til hennes «Stranger Things»-karakter Eleven, spøkte hun og ga følgende kommentar:

- Jeg vet ikke. Noe med Romeo Beckham.

Hun var tidligere i et forhold med musiker Jacob Sartorius (15), men i august kunne Millie selv avsløre i et innlegg på Instagram at forholdet hadde tatt slutt. Ifølge henne var bruddet helt udramatisk, og duoen skal ha beholdt vennskapet seg imellom.

MODELL-KJÆRESTE: Bli bedre kjent med Brooklyn Beckhams kjæreste, Hana Cross. Video: Rød Løper Vis mer

Nå er det imidlertid ingen tvil om at romansen til Brown er over, og at det kan se ut til at det er Moocher som gjelder for Romeo Beckham.

LES OGSÅ: Dette var ikke planlagt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer