Miley Cyrus og Cody Simpson:

Slik setter de fart på romanseryktene

Kysser til på nytt bilde.

PÅ FARTEN: Tidligere denne uken har Miley Cyrus blitt observert sammen med den 22 år gamle artisten Cody Simpson. Nå setter de fart på romanseryktene med et nytt bilde på Instagram. Foto: NTB Scanpix
PÅ FARTEN: Tidligere denne uken har Miley Cyrus blitt observert sammen med den 22 år gamle artisten Cody Simpson. Nå setter de fart på romanseryktene med et nytt bilde på Instagram. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er liten tvil om at det har stormet rundt superstjernen Miley Cyrus (26) sitt kjærlighetsliv den siste tiden. I starten av august kom meldingen om at hun og ektemannen Liam Hemsworth (29) hadde gått hver til sitt, ett å ha vært gift i knappe åtte måneder.

Kort tid etter bruddet ble hun koblet til den kjente amerikanske modellen Kailtynn Carter (31) - som selv nylig hadde gått ut av forholdet sitt med Brody Jenner (36) - som kanskje er mest kjent for å være broren til de berømte Kardashian-søstrene.

Carter og Cyrus skapte nemlig overskrifter da de ble observert sammen på ferie i Italia i sommer - kyssende og intime sammen. Romansen tok imidlertid slutt i slutten av september. Ingen av dem kommenterte noen gang det angivelige forholdet, men i et kryptisk Instagram-innlegg nylig, skrev Cyrus at et «farvel aldri er enkelt, men at hun var klar til å gå».

TOK SLUTT: Forholdet mellom Kaitlynn Carter og Miley Cyrus skal ha tatt slutt etter én måned. Foto: NTB Scanpix
TOK SLUTT: Forholdet mellom Kaitlynn Carter og Miley Cyrus skal ha tatt slutt etter én måned. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Nå kan det se ut til at den tidligere Disney-stjernen har gått videre etter det angivelige bruddet. Tidligere denne uken ble 26-åringen nemlig observert kyssende med sin gode venn gjennom mange år, den australske sangeren Cody Simpson (22).

– Var på date

Miley og hennes gamle venn skal nemlig ha vært på det som så ut som en date. TMZ publiserte også en video som viste at Miley lener seg mot Cody og kysser 22-åringen på en restaurant i Los Angeles.

Paret skal ha blitt observert sammen flere ganger den siste uken, og nå har Simpson lagt ut et bilde av seg selv og Cyrus på bildedelingstjenesten Instagram – noe som ytterligere setter fart på romanseryktene.

KLINER TIL: Cody Simpson kysser Cyrus på pannen på et nytt bilde på Instagram. Det setter fart på romanseryktene. Foto: Cody Simpson / Instagram
KLINER TIL: Cody Simpson kysser Cyrus på pannen på et nytt bilde på Instagram. Det setter fart på romanseryktene. Foto: Cody Simpson / Instagram Vis mer

- Frokost før bad med min baby, skriver Simpson under et svart-hvitt bilde hvor han gir Cyrus et kyss på pannen.

Ifølge E News skal de to turtelduene også ha blitt sett sammen i en matbutikk i Los Angeles torsdag denne uka, og da skal et øyevitne ha sett duoen spise sushi sammen.

UØNSKET: Supermodellen Gigi Hadid måtte ta grep da en uventet gjest tok seg opp på catwalken under moteuka i Paris. Video: Rød Løper/AP DV Vis mer

Noe som ytterligere har satt fart på ryktene om at Cyrus og Simpson har noe på gang, er bildene Cyrus delte av den australske kjekkasen tidligere i helgen. 26-åringen la nemlig ut et bilde av Simpson i bar overkropp, med teksten:

– 22: sjekk. Australsk (min type), sjekk. Muskler, sjekk, skrev sangstjernen på bildet av Simpson.

Gode venner

At det muligens er en flørt på gang mellom Cyrus og Simpson, kommer kanskje ikke som en overraskelse på mange, De to har nemlig vært gode venner i flere år, og i et GQ-intervju fra 2015 ga 22-åringen nettopp Miley æren for å holde ham jordnær.

- Miley er en av mine beste venner og hun hjelper meg med noen av overgangsgreiene, som å forsøke å rømme fra barndommen. Hun er veldig åpensinnet og jeg jobber med å bli mer som henne, sa han i intervjuet.

NY ROMANSE?: Miley Cyrus la ut dette bildet av Cody Simpson på lørdag. Foto: Instagram / Miley Cyrus
NY ROMANSE?: Miley Cyrus la ut dette bildet av Cody Simpson på lørdag. Foto: Instagram / Miley Cyrus Vis mer

Cody Simpson har for øvrig tidligere vært kjæreste med supermodell Gigi Hadid (24), som også har vært sammen med «One Direction»-sangeren Zayn Malik.

Det var i august i år det ble kjent at Miley Cyrus og ektemannen Liam Hemsworth hadde gått hver til sitt. Nyheten kom i form av en uttalelse fra Cyrus' representant.

– Liam og Miley har bestemt seg for å ta ut separasjon. Mennesker utvikler seg stadig, og de har bestemt seg for at dette er det beste for dem.

Selv om det lyder i uttalelsen at Cyrus og Hemsworth var enige om denne beslutningen, mente kilder nær «The Hunger Games»-stjernen at dette var nytt også for ham, ifølge Page Six.

Hemsworth var ifølge kildene til Page Six i Australia på dette tidspunktet, og var overhodet ikke forberedt på denne offentlige annonseringen. Han skal angivelig ha funnet ut av beslutningen om separasjon nettopp gjennom denne uttalelsen.

Vis mer

På en annen side fortalte en kilde nær Cyrus at selve bruddet neppe kom som et sjokk på Liam. Kilder nær begge parter har også tidligere hevdet at forholdet hadde vært turbulent gjennom flere måneder.

LES OGSÅ: Victoria Beckham «glemte» silikonpuppene

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer