Miley Cyrus og Cody Simpson:

Slik setter de fart på romanseryktene

Kysser til på nytt bilde.

PÅ FARTEN: Tidligere denne uken har Miley Cyrus blitt observert sammen med den 22 år gamle artisten Cody Simpson. Nå setter de fart på romanseryktene med et nytt bilde på Instagram. Foto: NTB Scanpix
PÅ FARTEN: Tidligere denne uken har Miley Cyrus blitt observert sammen med den 22 år gamle artisten Cody Simpson. Nå setter de fart på romanseryktene med et nytt bilde på Instagram. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er liten tvil om at det har stormet rundt superstjernen Miley Cyrus (26) sitt kjærlighetsliv den siste tiden. I starten av august kom meldingen om at hun og ektemannen Liam Hemsworth (29) hadde gått hver til sitt, ett å ha vært gift i knappe åtte måneder.

Kort tid etter bruddet ble hun koblet til den kjente amerikanske modellen Kailtynn Carter (31) - som selv nylig hadde gått ut av forholdet sitt med Brody Jenner (36) - som kanskje er mest kjent for å være broren til de berømte Kardashian-søstrene.

Carter og Cyrus skapte nemlig overskrifter da de ble observert sammen på ferie i Italia i sommer - kyssende og intime sammen. Romansen tok imidlertid slutt i slutten av september. Ingen av dem kommenterte noen gang det angivelige forholdet, men i et kryptisk Instagram-innlegg nylig, skrev Cyrus at et «farvel aldri er enkelt, men at hun var klar til å gå».

Nå kan det se ut til at den tidligere Disney-stjernen har gått videre etter det angivelige bruddet. Tidligere denne uken ble 26-åringen nemlig observert kyssende med sin gode venn gjennom mange år, den australske sangeren Cody Simpson (22).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer