Zac Efron:

Slik setter de fart på romanseryktene

Skal ha blitt observert i Danmark.

ROMANSERYKTER: Det siste halveåret har Zac Efron blitt koblet til den danske svømmeren Sarah Bro. Et nytt trekk fra stjernen setter virkelig fart på ryktene. Foto: NTB Scanpix
ROMANSERYKTER: Det siste halveåret har Zac Efron blitt koblet til den danske svømmeren Sarah Bro. Et nytt trekk fra stjernen setter virkelig fart på ryktene. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Tidligere i år ble Hollywood-stjernen Zac Efron (31) koblet til den danske OL-svømmeren Sarah Bro (23).

Ryktene om en mulig romanse oppsto etter at de ble observert sammen ved flere anledninger, og flere kilder uttalte blant annet at de så ut til å ha en svært god tone.

Nå, drøye to måneder etter at de først ble koblet til hverandre, setter ryktemølla virkelig fart. Ifølge danske Se og Hør ble nemlig den amerikanske skuespilleren opbservert i den danske byen Lyngby denne helgen, og det er derfor naturlig å trekke paralleller med tanke på at Sarah jo er fra Danmark.

31-åringen skal ha blitt observert gående i gatene, og det danske ukebladet skriver også at det er i Lyngby Sarah Bro trener.

Hemmelighetsfull

Tidligere har Efron bare blitt observert med svømmeren i USA, men nå skal også han ha tatt turen over dammen for å tilbringe tid med sin angivelige kjæreste.

Ifølge US Magazine fikk romanseryktene bein å gå på for en god stund siden. Skuespilleren og Sarah ble først observert sammen under en treningstime i Los Angeles i januar. Videre satt duoen side om side under en UFC-kamp i Las Vegas i mars.

- Det så ut som om de hadde det veldig moro sammen, sa en kilde til US Magazine, som videre understreket at turtelduene var sparsommelige med kjærtegn overfor hverandre i full offentlighet.

Sarah Bro kommer opprinnelig fra København, men har bosatt seg i Los Angeles, ifølge E! News, men nå kan det altså se ut til at hun også trener hjemme i Danmark.

23-åringen representerte blant annet Danmark under Sommer-OL i Rio de Janeiro for snart tre år siden, men dro den gang hjem uten medalje.

Danske BT har tidligere vært i kontakt med Sarah Bro om romansen med Zac Efron, men svømmeren ønsket den gang ikke å si noe om saken. Heller ikke Hollywood-stjernen har kommentert ryktene foreløpig.

KJEKKAS: Helt siden han fikk sitt store gjennombrudd har Zac Efron blitt sett på som en av Hollywoods kjekkeste. Nå skal han angivelig være opptatt. Foto: NTB Scanpix
KJEKKAS: Helt siden han fikk sitt store gjennombrudd har Zac Efron blitt sett på som en av Hollywoods kjekkeste. Nå skal han angivelig være opptatt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Takknemlig for forholdet

Tidligere har Efron som kjent vært sammen med skuespiller-kollega Vanessa Hudgens (30) som han spilte mot i «High School Musical»-filmene. De to spilte kjærester i Disney-suksessen, men også privat oppsto det følelser mellom dem.

Etter at duoen bekreftet forholdet, ble de raskt et av Hollywoods hotteste par. Forholdet, som varte i om lag fire år, fikk ekstremt mye oppmerksomhet i mediene - og førte blant annet til at Vanessa i 2007 opplevde alles største mareritt, da nakenbilder som var ment for kjæresten kom på avveie.

Etter at romansen tok slutt i 2010, har Vanessa sjelden snakket om forholdet til skuespillerkjekkasen. I en podkast, produsert av Hollywood Reporter, fortalte hun tidligere i år om hvordan forholdet til 31-åringen endret livet hennes.

I podkasten «Awards Chatter», gjengitt av blant andre E! News, fortalte stjernen at hun ikke ville vært forholdet foruten.

- Jeg kunne ikke vært mer takknemlig for å ha det forholdet på den tiden, fortalte Vanessa.

SETTES UT: Zac Efron blir satt ut når han besøker «Ellen DeGeneres Show». Se hvorfor! Video: TV3 Vis mer

Vanskelig å date

Både Vanessa og 31-åringen har etter bruddet gått videre. Førstnevnte er i dag sammen med med skuespiller Austin Butler (27), som hun har vært sammen med siden 2011.

I et intervju med The Sunday Times har Efron på sin side fortalt at det er vanskelig for ham å ha et normalt kjærlighetsliv i Hollywood. I 2016 forklarte skuespilleren at alle jenter han viser seg sammen med får veldig stor oppmerksomhet og at mange rykter oppstår bare han innleder et vennskap med jenter.

- Jeg tror jeg aldri kommer til å kunne date normalt. Alle jeg dater vil ha en eller annen oppfatning før de har møtt meg uansett, sa Efron i intervjuet.

LES OGSÅ:

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer