Liam Payne og Naomi Campbell:

Slik setter de fart på romanseryktene

Ble tatt på fersken med het nettflørt.

HET FLØRT: Supermodellen Naomi Campbell og popstjernen Liam Payne ble tatt på fersken med nettflørting. Foto: NTB Scanpix
HET FLØRT: Supermodellen Naomi Campbell og popstjernen Liam Payne ble tatt på fersken med nettflørting. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Drøye to måneder etter at popsangeren Liam Payne (25), og hans ti år eldre kjæreste på den tiden, Cheryl Cole (35), kunngjorde at de hadde blitt foreldre for første gang, gikk superparet fra hverandre.

Den triste nyheten delte de i sosiale medier, etter at det over en lengre tid hadde versert rykter og spekulasjoner om et mulig brudd.

Nå kan det imidlertid virke som at Liam har fått øynene opp for en annen vakker brunette.

Ifølge utenlandske medier, som Cosmopolitan og Daily Star, skal den tidligere «One Direction»-stjernen ha blitt tatt på fersken i en intens flørt med den 23 år eldre supermodellen Naomi Campbell (48).

Flørter åpenlyst

Ifølge Cosmopolitan skal det hele ha startet for fire dager siden, da Liam la ut et bilde av seg selv på Instagram.

Til bildet har Naomi lagt igjen en kommentar, som Liam har svart på.

- Vakker sjel, skriver Naomi.

- Tar en å kjenne meg, svarer Liam.

Fansen bet seg raskt merke i den noe underlige, og ikke minst åpenlyse korrespondansen mellom de to superstjernene.

Da Naomi to dager senere la ut et bilde av seg, satte ryktemølla raskt fart igjen.

Til bildet av den vakre modellen la nemlig Liam igjen enda kommentar. Denne gang med både emojier av kyssemunner og roser.

- Perfeksjon i et menneske..Ikke gi meg de øynene, skriver Liam til bildet, sammen med både rose-emojies og kyssemunn-emojies.

Flere, deriblant Cosmopolitan, mener det er bruken av emojiene til Liam som gjør dette til en tydelig flørt mellom de to superstjernene.

Saken fortsetter nedenfor.

Overrasket fans

Hvor de to turtelduene skal ha møttes, eller hvor godt de egentlig kjenner hverandre er foreløpig uvisst. Den noe underlige meldingskorrespondansen får likevel fansen til å klø seg i hodet.

- Jeg hadde aldri trodd at Liam Payne og Naomi Campbell ville krysse veier på en romantisk måte, skriver en fan.

- Er Liam Payne og Naomi Campbell virkelig en greie? Spør en annen seg.

Se dette innlegget på Instagram

Here for it. #CommentsByCelebs

Et innlegg delt av Comments By Celebs (@commentsbycelebs)

Klar for å komme seg videre

Om det er hold i spekulasjonene, og om det faktisk ligger en flørt mellom kommentarutvekslingen mellom de to superstjernene, er Liam imidlertid ikke alene om å være klar for å gå videre etter forholdet med Cheryl.

I et nylig intervju med The Sun åpnet Cheryl seg om tanken på en ny kjæreste. Der røpet hun blant annet at hun ønsker at hennes neste kjæreste skal være utenfor offentlighetens søkerlys.

Ifølge avisen fortalte den britiske sangeren at hun ikke er pirkete på hvilket yrke hennes neste kjærlighet jobber som, og at han gjerne kan jobbe på den amerikanske supermarkedkjeden Sainsbury's.

LES OGSÅ: - De kommer ikke til å forlove seg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer