Cristiano Ronaldo og Georgina Rodríguez :

Slik setter de fart på forlovelsesryktene

- Er dette en forlovelse eller ekteskap?

NY RYKTEFLOM: Flere av stjerneparets fans er overbeviste om at Cristiano Ronaldo og kjæresten Georgina Rodríguez har forlovet seg. Foto: NTB Scanpix
NY RYKTEFLOM: Flere av stjerneparets fans er overbeviste om at Cristiano Ronaldo og kjæresten Georgina Rodríguez har forlovet seg. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I fjor måtte den portugisiske fotballstjernen Cristiano Ronaldo (35) gå hardt ut mot rykter om at han hadde giftet seg med kjæresten, Georgina Rodríguez (26). Det var gjennom Ronaldos representant at ryktene om at paret, som møtte hverandre høsten 2016, skal ha giftet seg ble avkreftet.

Nå, nesten ett år senere, blir paret nok en gang utsatt for rykter om en mulig forlovelse mellom dem. Forrige lørdag delte nemlig paret det samme bildet av hverandre på hver sin respektive Instagram-profil.

Bildet viser paret posere foran kameraet i kjærlige omfavnelser. Georgina har på seg en lekker rød kjole for anledningen, mens Cristiano er ikledd en svart skjorte med mønster og en hvit bukse.

RYKTER: Flere kjendiser har opplevd at det spres rykter om dem. Dette er de villeste ryktene de har hørt om seg selv. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Sondre Rahm / Rød Løper Vis mer

Fansen klør seg i hodet

«JAA», skriver Georgina etterfulgt av en emoji formet som en rød rose, mens Cristiano skriver følgende til det romantiske bildet:

«Min kjærlighet».

Se dette innlegget på Instagram

Mi amor ❤️

Et innlegg delt av Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Til tross for at en forlovelsesring ikke er å se på bildet av stjerneparet, har flere av fansen bitt seg merke i at modellens venstre hånd er godt gjemt bak skulderen til fotballstjernen.

Fansen kunne derfor ikke la være med å stille spørsmål ved om duoen har besluttet å ta forholdet et steg videre.

FULL FORVIRRING: Etter at stjerneparet Cristiano Ronaldo og Georgina Rodríguez delte et nytt bilde på Instagram av hverandre, har fansen spekulert vilt på om duoen har forlovet seg. Foto: NTB Scanpix
FULL FORVIRRING: Etter at stjerneparet Cristiano Ronaldo og Georgina Rodríguez delte et nytt bilde på Instagram av hverandre, har fansen spekulert vilt på om duoen har forlovet seg. Foto: NTB Scanpix Vis mer

«Wow, skal dere gifte dere?» kommenterer en ivrig fan under Georginas bilde.

«Gratulerer med forlovelsen. Det var på tide!» Kommenterer en annen.

FORLOVET: Den svenske toppbloggeren Angelica Blick skal gifte seg med sin kjæreste gjennom flere år, André Bånghäll. Video: @angelicablick. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Kan de ha giftet seg?

Det skal imidlertid nevnes at ikke alle er overbevist om at Georgina og Cristiano har forlovet seg. Andre stiller spørsmål ved om de faktisk har giftet seg.

«Er dette en forlovelse eller ekteskap?» spør en tredje, mens en fjerde følger opp med:

«Ektemann og kone».

Andre ber på sine knær om at Georgina kan utdype hva hun mener med teksten til bildet sitt.

Kort tid etter at det romantiske bildet ble delt, dukket det imidlertid opp enda et bilde på Instagram-profilen til Georgina. På dette bildet holder hun en rød rose i hånden, og man kan tydelig se en stor gullbelagt ring som er godt plassert på ringfingeren.

Se dette innlegget på Instagram

🌹

Et innlegg delt av Georgina Rodríguez (@georginagio)

Duoen har for øvrig enda til gode å kommentere om de har forlovet eller giftet seg.

I fjor åpnet imidlertid idrettsutøveren seg om forholdet til Georgina i et intervju med ITV. Der la ikke fotballstjernen skjul på at et fremtidig giftemål lå i kortene, ifølge E! News.

- Vi vil gifte oss en dag, det er helt sikkert. Det er min mors drøm også. Så en dag. Hvorfor ikke? Det er veldig fint. Hun er vennen min. Vi har samtaler. Jeg åpner opp hjertet mitt for henne og hun åpner opp hjertet sitt for meg, fortalte han den gang.

FORLOVET: Demi Lovato avslører forlovelse på Instagram. Vis mer

Kjærlighet ved første blikk

Stjerneduoen har vært et par i snart fire år, og kjærlighetshistorien deres begynte da de først fikk øye på hverandre i en Gucci-butikk i 2016. Georgina jobbet nemlig som salgsassistent for det luksuriøse motemerket og hjalp fotballstjernen.

- Noen dager senere møttes vi igjen under et annet arrangement for merket. Det var da vi kunne snakke sammen i en avslappet atmosfære, utenfor jobben min. Det var kjærlighet ved første blikk for begge, har Georgina tidligere avslørt overfor italienske Elle, ifølge Metro.

Siden den gang har paret utvidet familien sin og har to år gamle Alana Martina sammen. Bare noen uker før Alana kom til verden, delte Georgina en hyllest i sosiale medier til fotballkjæresten, i anledning at laget hadde vunnet en kamp.

«For en spesiell dag. La oss skåle, foreløpig uten alkohol, og i stedet med dine velfortjente pokaler. For all din innsats, dedikasjon, ofring og så mange timer med trening for å være på et helt annet nivå. Livet ditt er fotball, og det gjenspeiles tydelig på banen», skrev hun innledningsvis, ifølge Metro.

«Fortsett å være slik. Jeg vil alltid være ved din side, støtte deg, gi deg kjærlighet, ro og alt du trenger når du kommer hjem. I gode og dårlige tider, fordi det ikke finnes noen annen måte. Vi elsker og beundrer deg», fortsatte hun innlegget med den gang.

Cristiano har fra før av sønnen Cristiano Ronaldo Jr. (10), og de to tvillingene Eva Maria Dos Santos og Mateo Ronaldo (3).

LES OGSÅ: Ryktene svirrer etter nakenbilde

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer