Jennifer Lopez og Alex Rodriguez:

Slik setter de fart på forlovelsesryktene

- De smilte fra øre til øre.

PÅ SHOPPING: I helgen var Jennifer Lopez og Alex Rodriguez i sistnevntes hjemby Miami, der de blant annet tok turen inn i flere eksklusive smykkebutikker. Foto: NTB Scanpix
PÅ SHOPPING: I helgen var Jennifer Lopez og Alex Rodriguez i sistnevntes hjemby Miami, der de blant annet tok turen inn i flere eksklusive smykkebutikker. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I oktober la Alex Rodriguez (43) ut en video av sin kjære Jennifer Lopez (49), der en massiv diamantring kom godt til syne. Dermed begynte ryktene om en forlovelse mellom de to å svirre for alvor.

Turtelduene, som har vært sammen i om lag halvannet år, har verken bekreftet eller avkreftet forlovelsesryktene.

I helgen bidro de derimot til å fyre opp under spekulasjonene på nytt, da de ble observert hånd i hånd i et eksklusivt designdistrikt i Miami.

Besøkte Cartier

En kilde har fortalt til kjendisnettstedet Page Six at paret tilbragte en halvtime inne på den eksklusive smykkebutikken Cartier, og at de forlot lokalet med smil fra øre til øre.

Til tross for at duoen forlot butikken uten noen handlepose, hevder Miami Herald at øyenvitner skal ha sett at en av parets sikkerhetsvakter bar på noe.

Avisen melder for øvrig at turtelduene tilbrakte mye mer enn en halvtime i butikken: Halvannen time skal ha gått med til å kikke på smykker i luksusforretningen.

SMILTE FRA ØRE TIL ØRE: Jennifer og Alex så ut til å storkose seg i Miami. Foto: NTB Scanpix
SMILTE FRA ØRE TIL ØRE: Jennifer og Alex så ut til å storkose seg i Miami. Foto: NTB Scanpix Vis mer
PÅ CARTIER: Det berømte stjerneparet på vei ut fra den eksklusive smykkebutikken i helgen. Foto: Splash News/ NTB scanpix
PÅ CARTIER: Det berømte stjerneparet på vei ut fra den eksklusive smykkebutikken i helgen. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer
VINDUSSHOPPING: Duoen tok seg god tid til å se på godsakene som var utstilt i butikkvinduene. Foto: NTB Scanpix
VINDUSSHOPPING: Duoen tok seg god tid til å se på godsakene som var utstilt i butikkvinduene. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Tok initiativ til første date

I april 2017, en måned etter at forholdet ble kjent, snakket «Jenny from the block»-sangeren for første gang ut om forholdet til Alex under et besøk på talkshowet til Ellen Degeneres (60).

Der avslørte 49-åringen at det var hun som tok initiativ til første date.

- Jeg spiste lunsj et sted og så ham da han gikk forbi. Etterpå gikk jeg ut. Av en eller annen grunn fikk jeg bare skikkelig lyst til å prikke ham på skulderen og si hei, kunne superstjernen fortelle i programmet.

Og programlederen ga ikke slipp på temaet. I et forsøk på å grave videre, spurte hun om paret var klare for å ta forholdet til «det neste nivået».

- Herregud! Vi koser oss bare akkurat nå, svarte popstjernen.

Introdusert for familien

Kort tid etter at Jennifer og Alex sitt forhold ble kjent, ble det nyforelskede paret observert gatelangs i New York sammen med Jennifers mor, noe som tydet på at paret hadde tenkt til å være involvert i hverandres familieliv fremover.

Både Jennifer og Alex har barn fra tidligere ekteskap.

Jennifer har tvillingene Max og Emme (10) med eksmannen Marc Anthony (50), mens Alex har døtrene Natasha (13) og Ella (10) med ekskona Cynthia Scurtis.

Duoens barn er for lengst blitt introdusert for hverandre, og i august var hele storfamilien med på tur til Bahamas for å feire Jennifers bursdag.

LES OGSÅ: Observert med ny flørt etter rehab

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer