BERØMT PAR: Rapperen Travis Scott (26) og realitykjendis Kylie Jenner (21) har rukket å skape mange overskrifter sammen siden de ble et par i fjor. Her fotografert under Met-gallaen i mai. Foto: NTB Scanpix
BERØMT PAR: Rapperen Travis Scott (26) og realitykjendis Kylie Jenner (21) har rukket å skape mange overskrifter sammen siden de ble et par i fjor. Her fotografert under Met-gallaen i mai. Foto: NTB ScanpixVis mer

Kylie Jenner og Travis Scott:

Slik setter de fart på forlovelsesryktene

- Det er bare et spørsmål om tid.

Etter å ha feiret seg selv med flerfoldige, ekstravagante bursdagsmarkeringer gjennom helga, ble Kylie Jenner (21) observert i langt mer avslappede omgivelser på gata i Los Angeles i begynnelsen av uka.

Hånd i hånd med rapperkjæresten Travis Scott (26), smilte Jenner til de oppmøtte fotografene som hadde tatt turen til nabolaget Calabasas.

Og ikke helt uten grunn, skal vi tro kjendiskanalen E!

SKAL DE GIFTE SEG?: Internett spekulerer heftig på om Travis Scott har fridd til Kylie Jenner, eller omvendt. Her sammen i mai. Foto: NTB Scanpix
SKAL DE GIFTE SEG?: Internett spekulerer heftig på om Travis Scott har fridd til Kylie Jenner, eller omvendt. Her sammen i mai. Foto: NTB Scanpix Vis mer

«Wifey»

Ifølge nettstedet skal paret ha vært innom en gullsmed på shoppingrunden, noe som har fått sladrepressen til å spekulere på om de to er i ferd med å ta forholdet et steg videre.

- Kylie så oppglødd ut, og gjorde ingenting for å skjule at hun var innom gullsmeden. Paret kjøpte med seg et par ting, før de dro igjen, forteller en kilde til nettstedet.

Det beryktede gullsmed-besøket skjer få dager etter at Travis Scott titulerte kjæresten som «wifey» (slang for «kona mi»), i et Instagram-innlegg. Det var på sistnevntes fødselsdag, sammen med en serie av bilder, at 26-åringen blant annet skrev følgende:

«Gratulerer med dagen, wifey (...) Måtte gud fortsette å velsigne deg og din sjel».

Ifølge E! skal paret, som har datteren Stormi (6 mnd.) sammen, allerede ha snakket om - og være åpen for å inngå ekteskap.

- Spørsmål om tid

- Hun har allerede gitt uttrykk for hva slags ring hun vil ha. Det blir definitivt ikke småtterier, sier en kilde til nettstedet, og fortsetter:

- De er ikke forlovet akkurat nå, men de har snakket om det, så det er bare et spørsmål om tid.

Lite var overlatt til tilfeldighetene da markeringen av Kylies nevnte 21-årsdag fant sted i helga.

Ifølge E! begynte festlighetene med en middag på restauranten Craig's i West Hollywood fredag, før feiringen fortsatte på den kombinerte restauranten og loungen Delilah. Selv var 21-åringen blant annet antrukket i en tettsittende jumpsuit fra LaBourjoisie, dekket av mer enn 70 000 Swarovski-krystaller.

Saken fortsetter under.

🥂

Et innlegg delt av Kylie (@kyliejenner)

Antrekket sto tydelig i stil til bursdagsbarnets sukkerspinn- og Barbie-inspirerte fest-tema. Bilder på 21-åringens Instagram-profil viser et festlokale som er fullstendig pakket i fargene rosa og gull, der selv ikke taket eller ytre del av inngangspartiet har fått slippe unna.

Ikke første gang

Det er langt fra første gang spekulasjoner om forlovelse har svirret rundt Kylie og Travis, som har vært et par siden mai i fjor.

Allerede i november var fansen overbevist om at det unge stjerneparet planla å bli mann og kone, etter at Kylie viste fram en feit diamantring på Snapchat.

Også i mars, like etter at paret ble foreldre for første gang, sørget realityprinsessen for å kaste vann på ryktemølla. Også den gang viste 21-åringen fram en spesiell ring på sosiale medier, med initialene til kjæresten, som egentlig heter Jacques Webster.

Kylie og Travis har riktignok fremdeles til å gode å bekrefte eller avkrefte at de har forlovet seg.

LES OGSÅ: Slik fikk Kylie arret sitt

Nå er de gift!

Nå er de gift!

Bekrefter brudd

Bekrefter brudd

- Jeg kommer alltid til å være glad i henne

- Jeg kommer alltid til å være glad i henne

Slik ser han ikke ut lenger

Slik ser han ikke ut lenger

Derfor er hun forhatt av superstjernene: ­- Motbydelig

Derfor er hun forhatt av superstjernene: ­- Motbydelig

Familiedrøm til 17 millioner

Familiedrøm til 17 millioner

Saksøkes av tidligere huseier

Saksøkes av tidligere huseier

Disse tegnene avslører Meghan

Disse tegnene avslører Meghan

Slående lik pappa på nytt bilde

Slående lik pappa på nytt bilde

Ville ikke ha barn. Så ombestemte hun seg

Ville ikke ha barn. Så ombestemte hun seg

Emilie ble millionær: - Trodde jeg skulle besvime!

Emilie ble millionær: - Trodde jeg skulle besvime!

Annonsørinnholdfra NORSK TIPPING

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder
Postadresse
Boks 1184 Sentrum, 0107 Oslo
Besøksadresse
Karvesvingen 1, 0579 Oslo
Sentralbord
21 30 10 00
Ansvarlig redaktør
Ulf André Andersen
Redaktør seher.no
Jonas Jørstad
Utgiverselskap
Aller Media AS
Powered by
Labrador CMS
Tips oss på sms 2255