Leighton Meester:

Slik setter de fart på babyryktene

Leighton Meester har ikke blitt avbildet offentlig siden januar. Nå viser hun seg med stor babymage.

TOBARNSFORELDRE?: Etter alt å dømme skal stjerneparet Adam Brody og Leighton Meester vente sitt andre barn sammen. Foto: NTB Scanpix
TOBARNSFORELDRE?: Etter alt å dømme skal stjerneparet Adam Brody og Leighton Meester vente sitt andre barn sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er lite som slår sladrepressen i Hollywood når det gjelder å få med seg stjernenes hemmeligheter. De skriver om graviditeter, forlovelser og skilsmisser nesten før det har skjedd, men nå kan det likevel se ut til at «Gossip Girl»-stjernen Leighton Meester (33) har klart å skjule en stor nyhet i mange måneder.

På nye bilder tatt av skuespilleren på en gåtur i Los Angeles sammen med ektemannen, «The O.C»-stjernen Adam Brody (40), og deres fire år gamle datter, Arlo Day, kan det nemlig se ut til at paret venter sitt andre barn sammen.

Den britiske tabloidavisen Daily Mail har delt en rekke bilder av trioen, og det er vanskelig å ikke legge merke til 33-åringens struttende mage. Ifølge avisen har ikke skuespilleren blitt avbildet siden januar, og mye kan altså derfor tyde på at de nå er klare for å dele babynyheten med resten av verden.

STJERNEPAR: Adam og Leighton fikk sitt første barn i 2015. Nå ser det ut til at de skal utvide familien. Foto: NTB Scanpix
STJERNEPAR: Adam og Leighton fikk sitt første barn i 2015. Nå ser det ut til at de skal utvide familien. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Verner om privatlivet

Foreløpig har verken Leighton eller ektemannen bekreftet at de faktisk venter sitt andre barn sammen, men stjerneparet verner som regel godt om privatlivet sitt.

For tre år siden kunne 33-åringen fortelle at datteren er et ikke-tema i offentligheten.

Vis mer

I et intervju med Refinery29, da skuespilleren var aktuelle med komiserien «Making History», ga Leighton uttrykk for følgende frustrasjon:

- Begeistringen for veldig mange mennesker er sånn: Mann og kvinne møtes, gifter seg, og så får de barn. Men samtidig er det så mye mer ved kvinner, sa hun.

33-åringen ga uttrykk for at det å snakke om familielivet fort stjeler fokus fra det kvinnelige skuespillere gjør i yrkeslivet sitt.

- Jeg snakker ikke veldig mye om Arlo. Jeg er veldig stolt av den delen av livet mitt. Men jeg er også veldig stolt av denne serien, og av det arbeidet jeg gjør (...) Jeg tror at folks oppfatning er: Man er enten en uskyldig ungjente, et ikon eller mamma. Det finnes ingen mellomting, understreket hun i intervjuet.

I 2012 spilte hun inn filmen «The Oranges», og det var da hun møtte sin nåværende ektemann. Høsten 2013 meldte deriblant Huffington Post at paret hadde forlovet seg, noe de selv aldri bekreftet.

Paret giftet seg imidlertid i en hemmelig seremoni i Mexico, på St. Regis Punta Mita Resort, i februar 2014, og året etter ble det kjent at familien skulle utvides.

GRAVID: Modellen Belle Lucia får hets i kommentarfeltet på Instagram etter at hun la ut et bikinibilde av seg selv, 6 måneder på vei i graviditeten. Vis mer

LES OGSÅ: Venter sitt første barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer